Sieviešu horoskops 2019. gadam – kas izdosies, bet kur jāpiesargās?

LAUVA

Nekad nerunājiet par sevi kaut ko sliktu. Aizmirstiet par kritiku un frāzēm, kas jūs var izpostīt iekšēji. Pat visparastākais “es nevaru” nedrīkst būt to sieviešu leksikā, kas sapņo par laimi. 2019. gadā jūsu domas uzņems apgriezienus, kas negatīvo domu gadījumā var būt arī jūsu vājība. Nāksies vien tikt ārā no šī apburtā loka, lai jebkurā spēlē uzvarētu.

Nav nekā briesmīgāka par to, kas sieviete, kas dzimusi Lauvas zīmēm, pārstāj sev ticēt, taču šī problēma ir atrisināma. Meklējiet motivāciju visos iespējamos veidos. Uzturieties to cilvēku sabiedrībā, kas ir spējīgi jūs piespiest mainīties, augt un iet uz priekšu. Mainiet priekšstatu par sevi, biežāk sakiet kaut ko labu. Nodarbojieties ar to, kam ir piesaistīta jūsu dvēsele, un nepārstājiet sapņot, būvējot jaunus un ambiciozus plānus, jo 2019. gadā tiem ir lemts piepildīties.

JAUNAVA

Jums šajā gadā tiek rekomendēts mazāk domāt un vairāk darīt. Jums nāksies izturēt spēcīgu triecienu – enerģijas pastiprināšanos. Daudzējādā ziņā tas atgādinās skrējienu pēc panākumiem. Mērķi sāks mainīties viens pēc otra, kas nozīmē to, ka atpūsties nesanāks. Nepatikšanas jums pilnīgi noteikti netraucēs, bet ambīcijas neļaus sēdēt uz vietas.

Jā, darāmā būs ne mazums, taču tas jau nav slikti, ja visi ceļi uz mērķu realizāciju ir atvērti. Jūsu veiksmi un motivāciju varēs tikai un vienīgi apskaust, tāpēc prognozes ir patiešām pozitīvas. Sāciet ļoti rūpīgi strādāt pie tā, kas jums ir vissvarīgākais. Šis gads kļūs par cītīga darba periodu.

SVARI

Jums šis gads var būt ļoti saspringts. Ja nevēlaties zaudēt cīņā par “labākās gada sievietes”titulu, tad nepadodieties haosam. Harmonijas rašana – tas ir jūsu 2019. gada pamata mērķis. Jau janvārī jums vajadzētu pārskatīt savas prioritātes, turklāt tā, lai tās atbilstu jūsu vēlmēm. Neviens jūsu vietā nedarīs to, ko vēlaties, tāpēc nospraudiet sev mērķus, pārliecinoši skatieties nākotnē un ejiet uz priekšu.

Zvaigznes jums rekomendē noskaņoties uz panākumiem. Par galveno cīņas laukumu kļūs jūsu privātā dzīvē un personīgās vēlmes. Jums ir visas iespējas izpelnīties atzinību sabiedrībā, taču tas būs uz personīgās laimes rēķina. Dzīvojiet sev. Jūsu panākumi – jūsu pārliecība, ka jums viss izdosies.

SKORPIONS

Jums šis būs talantu realizācijas gads. Lai veiksme jums pati ietu pretī, vajag vairāk domāt par to, ar ko jūs esat labākas par citiem, respektīvi, nodarboties ar to, kas patiešām ir jūsu stiprā puse. Nebaidieties visu sākt no nulles, jo 2019. gads kļūs par rīcības laiku. Jo vairāk jūs šaubīsieties un vilcināsieties, jo tālāk būsiet no panākumiem. Lai pēc tam nekostu pirkstos, jāsāk ir jau tagad.

Jums var likties, ka ir iestājies atelpas brīdis, taču ticēt šai sajūtai nevajadzētu. Jūsu intuīcija šajā gadā būs ļoti noslēpumaina, taču tas nenozīmē, ka tā nebūs nolasāma. Tas vienkārši būs nedaudz grūtāk. Miera un stabilitātes sajūta atnāks pie jums daudz agrāk, apsteidzot jūsu darbības, kas vērstas uz dzīve uzlabošanu. Vispirms jūs sajutīsiet uzvaras garšu. Jūs pat padomāsiet, ka veiksme ir jau kabatā, taču tā nebūs. Lai nostiprinātu savas pozīcijas, uz panākumiem būs jādodas tāpat.

STRĒLNIEKS

Lai dabūtu no dzīves visu, ko vēlaties, jums sevi ir jāparāda no tās labākās puses. Talanti jums noteikti piemīt, tāpēc atliek tos vien izrādīt. Jums šajā gadā izdosies pilnīgi viss, kas pieiesiet ar pilnu pārliecību.

Dzīties pēc panākumiem par katru cenu arī nevajadzētu. Katra jūsu uzvara būs ar kaut ko īpaša, tāpēc ka prasīs no jums lielas pūles. Noķert zvaigznes aiz astes debesīs neizdosies, taču neviens jau arī neteica, ka bus viegli. Veiksmi nāksies nopelnīt, tāpēc negaidiet, ka kaut kas nokritīs no gaisa tāpat vien, vienkārši sekojiet Visuma likumiem, un tad tas jums arī palīdzēs.

MEŽĀZIS

Jums šajā gadā pilnīgi noteikti nebūs problēmu ar naudas piesaistīšanu, gluži otrādi – bagātība jums pati ies rokās. Jums nenāksies domāt par to, kur un kā nopelnīt, lai visam pietiktu. Problēmas jūs gaida privātajā dzīvē. Mīlas sfēra kļūs par jūsu neaizsargāto vietu. Tas viss tikai tāpēc, ka spēcīgām un veiksmīgām sievietēm ir daudz sarežģītāk noturēt mīlestību. Ne tāpēc, ka jūs to neprastu, bet tāpēc, ka jebkurš vīrietis uz jūsu ambīciju fona nobāl.

Jums nāksies patstāvīgi padomāt par to, kā šajā gadā nepalikt vienām. It īpaši tas attiecas uz sievietēm, kas šobrīd piedzīvo romāna sākumu. Attiecību attīstības stadijā daudzas no jums var izlemt, ka tas tikai traucē. Jums nāksies pieņemt ļoti grūtu lēmumu, taču intuīcija jums parādīs pareizo ceļu.

ŪDENSVĪRS

Ko patiesībā vēlas sievietes?! No šī jautājuma baidās ne tikai stiprā dzimuma pārstāvji, bet arī jūs. Šajā gadā katrai no jums nāksies tikt skaidrībā ar saviem mērķiem un vēlmēm. Jums ir gaidāms piesātināts un grandiozs gads, taču kļūt laimīgām izdosies tikai tām, kuras skaidri zinās, kas viņas dara laimīgas.

Šajā gadā jūsu dzīvei ir jākļūst paredzamai. Jums ir jāizplāno pāris gājieni uz priekšu. Avantūras un krasa plānu maiņa sagādās tikai un vienīgi problēmas. Nav vērts pieliet eļļu ugunij – pieturieties pie ieņemtā kursa. Ja nevēlaties aizbiedēt veiksmi, turiet visus savus plānus slepenībā.

ZIVIS 

Negatīva attieksme – tas būs beigu sākums. Tas viss sākas ar nevēlēšanos domāt pozitīvi. Depresīvas domas uzvar visu, tai skaitā arī panākumus. Jums būs nepieciešams svaigs skatījums no malas uz savu dzīvi. Izvairieties no sevis vērtēšanas, ļaujiet to darīt apkārtējiem cilvēkiem, kuriem uzticaties. Viņi jums var atvērt acis uz realitāti. Viņu vārdi var jūs ievainot, taču tajā pašā laikā tie var kalpot kā impulss uz rīcību, kas jums tik ļoti pietrūkst.

Pārstājiet turēties pie pagātnes, jo tur vairs neko nevar mainīt. Visu šo 12 mēnešu garumā planētas jums būs radījušas labvēlīgus apstākļus attīstībai. Iesākums būs grūts, jo jūs pastāvīgi kāds novērsīs un maisīsies pa kājām, taču pēc tam jūs dosieties augšup un paliksiet tur diezgan ilgu laiku. Jums priekšā ir gaiša nākotne, atliek vien likt lietā pūles, lai to sasniegtu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru