Sieviete-Auns: 5 dīvaini secinājumi, kurus par jums izdara draugi

 

Kategoriskums

Patiesībā apkārtējiem ar jums vienkārši nepatīk strīdēties, turklāt ne jau tāpēc, ka jūs vienmēr uzvarat. Jūsu triumfa iemesls – tuvo cilvēku piekāpšanās, jo jūs pilnīgi noteikti uz nekādiem kompromisiem neizejat. Ir pat vesels aizliegto tēmu saraksts, kuras jūsu klātbūtnē ir labāk nepieminēt.

 

Taisnīgums

Draugi tikai smaida un saka, ka jūs esat naivas ideālistes, un viņiem pilnīgi noteikti ir taisnība tajā, ka jūsu priekšstati par cilvēkiem ir nedaudz atrauti no realitātes, taču katrā laikā ir vajadzīgi cilvēki, kuru drosmīgā neprātība iedvesmos nākamās paaudzes.

 

Ekscentriskums

Reizēm apkārtējos mulsina gan jūsu apģērbs, gan uzvedība un pat izteicieni. Jūs kaut ko nopērkat tikai tāpēc, ka esat to redzējušas kādā modes žurnālā, taču tam, ka pa ielām tā pilnīgi noteikti nestaigā, neesat pievērsušas uzmanību. Jūs esat ļoti vāji informētas par to, kas sabiedrībā tiek uzskatīts par dīvainības pazīmēm, tāpēc laiku pa laikam neapzināti pārkāpjat sociālās normas.

 

Lasi vēl: AUNS – mīlestība, attiecības, laulība; emocionāls un impulsīvs!

 

Spītība

Ja jūs esat nolēmušas doties piknikā, tad neatkarīgi no laika apstākļiem mierīgi gatavojat sviestmaizes līdzi ņemšanai un lūdzat ģimeni savākties. Jūsu nevēlēšanās pielāgoties mainīgajai pasaulei (un vispār tās neņemšana vērā) noved pie ļoti daudzām emocionālām traumām un tik dārgā laika zaudēšanas.

 

Impulsivitāte

Brīžos, kad jūs pārņem emocijas, izslēdzas paškontrole. Šādos gadījumos jūs esat gatavas iesniegt šķiršanos, mesties jūrā vai izmest pusi no mēbelēm. Kad jūs atgriežaties pie apziņas, tad visādi cenšaties sevi attaisnot un izturaties tā, it kā nekas nebūtu bijis.

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru