Sieviete LAUVA – erotiskā un mīlas saderība 10 baļļu sistēmā

Vīrietis AUNS (mīla 8, sekss 9)

Viņam piemīt gan kaislība uz ballēšanos, gan nepieciešamība mierīgi atpūsties, tāpēc svētdienas Jūs pavadīsiet vaļojoties gultā.

Vīrietis VĒRSIS (mīla 4, sekss 7)

Jūs ik pa laikam sadurieties pierēm, kad abi gribēsiet būt galvenie, bet Tu padosies, kad viņš gultā ņems grožus savās rokās.

Vīrietis DVĪŅI (mīla 7, sekss 8)

Sadzīvošanas mākslā Jūs esat izcilnieki. Viņš apbrīno Tavu labvēlīgo attieksmi, bet Tev patiks, kā viņš Tevi atklās saviem draugiem.

Vīrietis VĒZIS (mīla 8, sekss 9)

Tu tāpat kā klusais Vēzis vēlies veidot ilgstošas attiecības. Pateicoties Jūsu dvēseliskajai saskaņai, sekss būs ļoti intensīvs.

Vīrietis LAUVA (mīla 9, sekss 8)

Jūs abi pēc dabas esat dāsni un mīlat dzīvi. Mīlēšanās ir ideāls Jūsu abu rotaļīgās kaisles un maigās lutināšanas apvienojums.

Vīrietis JAUNAVA (mīla 8, sekss 9)

Tik organizēts un elegants, viņam ir plaša sirds un liela seksuālā apetīte. Jo vairāk Jūs to darāt, jo kaislīgāks kļūst sekss.

Vīrietis SVARI (mīla 10, sekss 7)

Viņš saplānos romantiskus vakarus un lutinās ar seksīgiem pārsteigumiem – iedomājies, mīlēšanās garderobē ballīšu laikā!

Vīrietis SKORPIONS (mīla 6, sekss 8)

Viņa kaisles līmenis ir augsts, diemžēl viņa pirvātīpašnieciskums sadursies ar Tavu neatkarīgo attieksmi – atrodiet kompromisus!

Vīrietis STRĒLNIEKS (mīla 9, sekss 10)

Jūsu strīdi būs kaisles un adrenalīna pilni tāpat kā mīlēšanās. Esot kopā ar brīvo Strēlnieku, Tu piedzīvosi nebeidzamu baudu un jautrību.

Vīrietis MEŽĀZIS (mīla 5, sekss 6)

Tikai Tu vari panākt, lai viņš atbrīvotos. Uzgulies viņam virsū un nospied rokas uz leju – viņš paliks traks Tavas uzdrīkstēšanās dēļ.

Vīrietis ŪDENSVĪRS (mīla 6, sekss 8)

Viņa atvērtība gultā ir kā zaļā gaisma. Lai izpaustu savas trakākās vēlmes. Tev patiks arī karstie strīdi ar viņu.

Vīrietis ZIVS (mīla 3, sekss 7)

Viņš Tevi spēs lieliski apmierināt gultā, tomēr viņa bezrūpīgā attieksme nesakritīs ar Tavu nopietno darba un dzīves filozofiju.

 

Tava problēma ir tā, ka Tava spēja vienmēr izteikt savu viedokli var šķist priekšnieciska, un vīrieši var padomāt, ka Tev patīk izrīkot. Viņš ir Tavs īstais, ja Tu sapratīsi, ka viņš redz cauri Tavai skarbajai ārienei.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru