Sievu tipi- kādam atbilst katras zodiaka zīmes sieviete

Lūk, dažādi sievu tipi, kas ietver dažādas sieviešu īpašības un iezīmes laulības dzīvē!

Mīlošā un gādīgā sieva – VĒZIS, SVARI, ZIVIS

Skaistas un saimnieciskas sievietes, no kurām iznāk lieliskas sievas. Turklāt, viņas ir ļoti mīlošas un gādīgas. No šo zodiaka zīmju sievietēm iznāk lieliskas sievas un arī mammas. Vislabāk būtu, ja viņas nevis strādātu, bet laiku pavadītu mājās – visu kārtojot, mazgājot, rūpējoties par bērniem, un ik pa laikam palutinot sevi. Par lutināšanu gan nevajag pārmest! Citādi aizskarsiet viņas jūtas. Jāsaka, ka šīs sievietes parasti nemeklē kašķi, tāpēc mājās valdīs miers un saticība.

Motivējošā sieva – VĒRSIS, JAUNAVA, MEŽĀZIS

Šīs sievietes ir gudras un apķērīgas, viņām nevajag vienu un to pašu skaidrot vairākas reizes, turklāt, viņas reti kad krīt uz nerviem ar stulbiem jautājumiem. Viņas ir lieliskas sievas, jo ļoti labi spēj motivēt vīrieti darīt vairāk un labāk. Viņas ir īsts iedvesmas avots kā citām sievietēm, tā arī vīriešiem. Šīs sievietes ir neatkarīgas un ir apbrīnas vērtas! Tikai patiesi spēcīgi vīrieši ar viņām spēj veidot ilgnoturīgas attiecības!

Lasi arī: Vislabāko sievu horoskops- ar nelielu sarkasma devu

Sieva – skandāliste – LAUVA, SKORPIONS, DVĪŅI

Kaut arī viņas ir ar savu raksturu, jāsaka, ka viņām galva nekad nesāp, tāpēc par to varat neuztraukties! Šo zodiaka zīmju sieviešu vīri vienmēr tiek apskausti, jo viņu sievas rada ideālu tēlu no malas. Viss ir labi līdz tam brīdim, kad uzrodas kāds konflikts. Tad gan, viņas var kļūt teju trakas!

Trakā un stilīgā sieva – AUNS, STRĒLNIEKS, ŪDENSVĪRS

Viņas ir patiešām trakas. Parasti iesaistās visās aktivitātēs, kurās vīrs. Viņas ir dinamiskas un nemēdz sēdēt uz vietas. Ar tādam sievām pat vecumdienās būs interesanti. Viņas ir stilīgas mammas, un bērniem ir gluži kā labākās draudzenes. Neizsakāmi saprotošas un foršas!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru