Šīm 3 Zodiaka zīmēm decembrī visvairāk veiksies mīlestībā

DVĪŅI

Jau pirmajās decembra dienās attiecībās izjutīsi patīkamas pārmaiņas un progresu, kad pats vēlēsies savai otrajai pusītei veltīt vairāk laika un uzmanības. Šis faktors jūs satuvinās vēl vairāk un liks jums dalīties ar saviem sirds visdziļākajiem pārdzīvojumiem.

Šis ir lielisks periods, lai kopā ar mīļoto cilvēku dotos kādā izbraukumā vai dotos uz kādu sabiedrisku pasākumu kopā. Pārliecinieties, ka pavadāt pietiekami daudz laika divvientulībā!

Ja esi attiecībās, tad decembris būs randiņiem labvēlīgs laiks, tāpēc sapucējies un dodies iekarot citu sirdis! Tomēr, ja kādu jau sen esi “noskatījis”, tad decembrī jūsu starpā var parādīties dzirksts, un jūs beidzot varētu saukt jūsu attiecības par attiecībām. Daži Dvīņi tomēr sapratīs, ka šis viņiem nav piemērots laiks jaunu attiecību uzsākšanai, jo īpaši tad, ja nav tikuši pāri iepriekšējām.

Lasi vairāk: Mīlestības horoskops decembrim; uzzini, kas tevi šomēnes sagaida!

LAUVA

Attiecībās esošajiem Lauvas zīmes pārstāvjiem šis solās būt visai kaislīgs un erotikas pilns mēnesis! Daudzas Lauvas šajā periodā var izjust lielāku vēlmi pēc tuvības ar savu mīļoto cilvēku, iespējams, ka šis jums būs tāds kā medusmēneša periods.

Decembrī tavs mīļotais cilvēks var izdomāt dažādus veidus, kā tevi iepriecināt, tāpēc esi gatavs romantikai un piedzīvojumiem!

Ja neesi attiecībās, tad šis mēnesis tev liks meklēt potenciālo partneri. Nav teikts, ka to atradīsi, taču, iespējams, ka neapzināti flirtēsi ar vairākiem pretējā dzimuma pārstāvjiem.

Tevi varētu interesēt arī: Mēneša horoskops decembrim; kā noslēgsies 2016. gads katrai Zodiaka zīmei?

SVARI

Attiecībās esošajiem Svariem decembris būs ļoti harmonisks un skaists mēnesis attiecību jomā. Ja ar partneri jau kādu laiku esat attiecībās, tad tagad jums šķitīs, ka viens otrā iemīlaties no jauna, atsauksies atmiņā to, kā iepazināties, to, kādas sajūtas jūs pārņēma pirmajos attiecību mēnešos, un kādas ir jūsu sajūtas tagad.

Brīvajiem Svariem šis arī būs visai pozitīvs laiks. Ja dosieties uz dažādiem pasākumiem un aktīvi iesaistīsieties dažādos projektos, tad visai drīz varat sastapt savu liktenīgo.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru