Šīm zodiaka zīmēm atzīties mīlestībā ir visgrūtāk

 

 

VĒRSIS

Viņš ir darītājs, nevis runātājs. Tāpat kā Skorpions, tā arī Vērsis savu mīlestību apliecina ar darbiem, nevis vārdiem. Kau arī Vērsis nav viena no tām Zodiaka zīmēm, kura iemīlas visātrāk, taču viņš ātri vien spēj pateikt, vai simpātijas reiz varēs pāraugt patiesā mīlestībā.

Tāpat kā jūtas, tā arī uzticība un rūpes Vēršiem attiecībās ir neatņemama sastāvdaļa. Viņam nepieciešamas rūpes un uzmanība, kas kalpo kā aplieicnājums arī jūsu mīlestībai pret viņu. Vienatnē viņš var sākt domāt par kaut ko negatīvu, ko tādu, kas viņu iekšēji grauž, tāpēc partnera atbalstam ir milzīga loma attiecībās.

MEŽĀZIS

Viņi parasti nemētājas ar tādiem vārdiem kā “Es tevi mīlu, tu man esi tik ļoti dārgs, esmu tik laimīgs, ka tu man esi…” Tādas lietas viņš patiešām saka tikai tiem cilvēkiem, kurus viņš mīl. Turklāt, Mežāzim nepieciešams laiks, lai saprastu, vai tā tiešām ir mīlestības, nevis vienkāršas simpātijas.

Viņš nemēdz skriet notikumiem pa priekšu, labāk izvēlas mazliet nogaidīt un nesteigties ar atzīšanos mīlestībā.

ŪDENSVĪRS

Viņš ir cilvēks, kas pa dzīvi vadās pēc loģiskās domāšanas, nevis sajūtām. Tas atspoguļojas arī attiecībās – visu laiku cenšas izanalizēt mīļotā cilvēka reiz izteiktos vārdus un saskatīt tajos jēgu.

Ūdensvīri pievērš uzmanību detaļām, lieliski zinot, kas mīļotajam cilvēkam patīk, un kas nepatīk. Viņam tāpat ir svarīgi atrast kādu, kas atbilst viņa augstajiem standartiem. Turklāt viņam nepieciešams kāds, kurš ir tikpat gudrs, cik viņš.

Viņš nereti uzsāk attiecības arī ar neīstajiem cilvēkiem, ar laiku saprotot, ka mīlestība šajās attiecībās no viņa puses nekad neuzplauks, tāpēc ar šiem vārdiem nemēdz steigties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru