Šīs 3 Zodiaka zīmes visbiežāk tiek apskaustas

Citi šo zīmju pārstāvjus neieredz tikai tāpēc, ka pašiem skauž!

Šīs horoskopa zīmes ir tās, kuras visbiežāk tiek aprunātas un apskaustas. Kāpēc? Katram tas ir individuāli, taču lielākoties tāpēc, ka viņi sasniedz ļoti daudz, un pie tam – ar to neplātās. Kāds ātri mācās, cits vienkārši ir iekšēji un ārēji apdāvināts ar skaistumu, kam grūti pretoties. Uzzini, vai neesi viena no šīm zīmēm!

JAUNAVA

Viņš ir gana mērķtiecīgs un atjautīgs, lai tiktu apskausts savas sakārtotās dzīves dēļ. Vai vismaz viņš jums tā liks domāt, jo par savām visdziļākajām sāpēm skaļi nebļaus.

Jaunavai ir svarīgs stāvoklis sabiedrībā, viņu tik ļoti neuztrauc apkārtējo domas, cik savu spēku pierādīšana sev pašam. Taču te jāpiebilst, ka Jaunava ir labs konkurents citiem, un gadījumos, kad redz kādu labumu, tad arī pats sacenšas par labākā titulu.

Citiem nepatīk, ka Jaunavas ir tik veiksmīgi, un savu darbu vienmēr izdara ļoti labi! Iemesls – kam gan patīk, ja kāds cits strādā daudz labāk?

 

SVARI

Šī ir visskaistākā horoskopa zīme no visām. Jāteic, ka tas arī ir galvenais iemesls, kāpēc Svari vienmēr tiek apskausti. Svaru meitenes bieži vien tiek pie visiekārotākajiem puišiem, bet puiši – pie visfeinākajām meitenēm. Svaru skaistums izpaužas ne tikai ārēji, bet arī iekšēji – lai viss būtu līdzsvarā.

Jaunībā var gadīties, ka cieš no vienaudžu aprunāšanas, taču tas, kā jau iepriekš tika minēts, notiek tāpēc, ka apkārtējiem skauž. Nebēdā, lai jau! Svariem galvenais ir apzināties savu vērtību un spējas, tas palīdzēs cīņai pret ienaidniekiem!

Lasi arī: Bīstamākās zodiaka zīmes pēc šķiršanās – šeit ir reitings!

Katram Svaru pārstāvim noteikti ir gadījies piedzīvot kāda drauga nodevību, kurš viņa acīs ir izliecies par labu un uzticamu draugu, bet beigās ir izrādījies īsts melis un liekulis!

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu galveno zīmi

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru