Šīs 4 zodiaka zīmes NEKAD NEPIEDOD pāridarījumus, un tos neaizmirst

VĒRSIS

Viņš pats ir ļoti uzticīgs savam partnerim, tāpēc krāpšanu no otra nekad nevēlētos izjust. Vēlas pretī saņemt to pašu, ko dod. Vērsim ir savi principi, viņam ir grūti saprast krāpšanas iemeslus, ja pastāv tāda opcija kā šķiršanās. Ja kaut vienreiz viņu sāpināsi, viņš no tevis distancēsies un noslēgsies. Viņu ļoti sarūgtina ideja par uzticēšanos kādam, un viņš baidās tikt pievilts.

Viņš, protams, var mēģināt piedot, bet tas tāpat būs kas tāds, kas vienmēr kaut kur “uzpeldēs”.

MEŽĀZIS

Viņš var piedot draugam, taču viņam būs nepieciešams ilgs laiks, lai kaut kādā mērā atjaunotu uzticību. Tomēr attiecībās, visai liela varbūtība, ka ar partneri neatjaunos attiecības, ja tikt piekrāpts vai pievilts.

Viņš ilgi var prātot par to, ko izdarīja nepareizi, taču, esot cilvēks, kas vadās pēc loģiskās domāšanas, viņš parasti beigās nolemj, ka nav vērts piedot. Nereti šie cilvēki var turēt ļaunu ļoti ilgi.

LAUVA

Krāpšana un pievilšana ir kas tāds, ko Lauva uztver par pazemojumu. Tas var pamatīgi iedragāt Lauvas ego un likt viņam zaudēt pamatu zem kājām. Viņš ir pārāk lepns, lai piedotu kādam, kas viņu ir sāpinājis. Turklāt, ja būs iespēja, viņš savam pāridarītājam noteikti ieriebs, ja ne atmaksās ar to visu dubultā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru