Šīs lietas kategoriski aizliegts fotografēt – uzsūtīsiet nelaimi gan sev, gan tuvajiem

Zināšanas par to, ko nedrīkst fotografēt, palīdzēs izbēgt no nopietnām problēmām nākotnē.

Ar fotogrāfijām saistīts ne mazums māņticīgu zīmju. Zināšanas par to , ko vai kuru nedrīkst fotografēt, palīdzēs izvairīties no nopietnām problēmām nākotnē. Nepakļaujiet sevi un savus tuviniekus briesmām.

Nesen mēs jau rakstījām par to, kad un kāpēc nedrīkst skatīties pa logu. Varētu padomāt, ka šīm zīmēm nav nekāda spēka un racionāla izskaidrojuma. , taču tas nebūt tā nav. Ir lietas, kas ir bīstamas enerģētikai, un, ja nav pietiekoši stipra aizsardzība, tās var kaitēt jūsu veselībai, pašsajūtai un veiksmei. Ar fotogrāfijām ir tāpat.

Kāpēc fotogrāfijas var būt bīstamas

Daudzi no jums protams ir skatījušies šausmu filmas, vai arī dokumentālo kino par to, kā uz fotogrāfijām ir redzami spoki. Šajā sakarā ir arī daudz zinātnieku teoriju. Galvenajā no tām teikts, ka fotografēšanas momentā uz sekundes daļu pazūd robežas starp dzīvo un mirušo pasaulēm. Līdz galam nav zināms, vai spoki mūs var ietekmēt tādā veidā.

Šeit ekspertu domas dalās: vieni saka, ka rēgi fotogrāfijās ir tikai nezināmā, citās pasaules atspoguļojums, bet citi apgalvo, ka tieši šajā momentā nešķīstais spēks var ielauzties mūsu pasaulē. Šī īsā  mirkļa pietiek, lai saslimtu vai piesietu sev negatīvo enerģiju.

Baznīcas kalpiem un ezotēriķiem negatīva attieksme pret fotografēšanos parādījās uzreiz pēc fotoaparātu parādīšanās. Cilvēkiem likās dīvaini, ka kaut kāda kaste taisa notiekošā mirkļa bildi. Pēc kāda laika sāka parādīties jocīgas bildes ar nesaprotamām sejām un figūrām. Tad cilvēki saprata, ka izgudrojuši kādu tiltu starp labā un ļaunā pasaulēm.

Protams, mūsdienās reti kurš ir gatavs atteikties no piemiņas uzņēmumiem, vienkāršas māņticības dēļ. Taču, par dažām lietām tomēr būtu jāzina, pirms  ņemt rokās kameru.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru