Šīs lietas kategoriski aizliegts fotografēt – uzsūtīsiet nelaimi gan sev, gan tuvajiem

Zīmes no fotogrāfijām

Vienmēr atcerieties, ko un kuru nedrīkst fotografēt, lai neuzsūtītu sev un saviem tuvajiem nelaimi.

Nedrīkst fotografēt gulošus cilvēkus. Īpaši tas attiecas uz zīdaiņiem un maziem bērniem, jo viņi ir vairāk ievainojami. Viņu dvēseles ir tīras un šķīstas, tāpēc  tās ir ļoti laba mājvieta ļaunajam spēkam. Atvētās acis jūs vienmēr var pasargāt no dēmoniem, tāpēc, ka jūs tos redziet, un tie ir gandrīz nekaitīgi, ja uz tiem skatās. Šīm būtnēm labāk patīk palikt ēnā, būt nepamanāmiem, tāpēc tie mīt blakus gulošiem cilvēkiem, taču nevar viņus iespaidot. Fotografēšanās momentā jūs nojauciet robežu, un dodiet dēmoniem un spokiem piekļuvi cilvēka enerģijai. Protams, agresīvi noskaņoti ir tika daži, taču  kāpēc riskēt?

Nedrīkst fotografēt spoguļattēlu. Vairums kultūru un reliģijas mācību uzskata, ka spogulis ir ļauno garu magnēts. Tas ir īpašs negatīvisma uzkrājējs, tāds kā portāls starp mums un gariem. Īpaši tas attiecas uz diviem spoguļiem, kas veido bezgalīgu atspulgu. Nekādā gadījuma nedrīkst to fotografēt, jo jūs šajā momentā atrodieties ciešā tuvumā visam, kas saistīts ar gariem un to pasauli. Šeit svarīgi ir atcerēties, ka bīstams ir ne tikai pats fotografēšanās moments, bet arī pati fotogrāfija, jo šis portāls starp pasaulēm var pārnesties. Tas saglabā savu spēku, tāpēc izmetiet šādas fotogrāfijas, nemaz nedomājot.

Nedrīkst fotografēt mirušos. Šī ir ļoti izplatīta pazīme, kas vēsta par to, ka šādā veidā var likt mirušā dvēselei uz visiem laikiem zaudēt mieru. Viņa gars dzīvos vietā, kur atradās mirušā ķermenis. Ja tā bija ļaunuma pārņemta dvēsele, tad mājās notiks dīvainas lietas. Ja jūs tomēr uztaisījāt tādu fotogrāfiju, tad glabājiet to atsevišķi no citām fotogrāfijām.

Nedrīkst fotografēt melnus kaķus.  Jā, kaķi attīra mājas enerģiju. Viņi ir mūsu draugi un ļoti mīļi radījumi, taču viņi viegli var kļūt apsēti. Fotografēt gulošus kaķus ir divtik bīstami, jo, kā mēs jau skaidrojām, dēmoni labāk iedarbojas uz gulošu ķermeni fotografēšanās laikā. Kaķi nav aizsargāti, tāpēc viegli padodas paralēlās pasaules ietekmei.

Nedrīkst fotografēties uz gruvešu, krāsmatu un pamestu māju fona. Jo visās šajās vietās ir negatīva enerģētika, kura var pāriet fotogrāfijā un piesaistīt nelaimes visai mājai. Vēlams, netaisīt tādas bildes, taču, ja tomēr izlemiet to darīt, tad noslēpiet tās telpā , kurā neviens nedzīvo, piemēram, garāžā vai bēniņos.

Un beigās atcerieties dažus svarīgus noteikumus: nedodiet savas fotogrāfijas tiem, ar kuriem jums ir sliktas attiecības, vai arī tiem , kam ir sakas ar šiem cilvēkiem, lai jums neuzliktu lāstu. Tieši tāpēc arī sociālajos tīklos labāk savā fotogrāfijām atļaut piekļūt tikai tuviniekiem un draugiem. Nenovietojiet mājās to fotogrāfijas, kuri jūs neieredz, vai kurus neieredziet jūs. Jūsu ienaidnieki atņems jums dzīvesprieku.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!