Šīs Zodiaka zīmes šķiršanos uztver ļoti sāpīgi – kuras tās ir?

VĒZIS

Vēži pārsvarā dzīvo pagātnē, retos izņēmumos, kad ir ļoti laimīgi, tad tagadnē, tomēr nereti mēdz gremdēties atmiņās par skaistākajiem mirkļiem, kuri jau ir izbijuši. Šķiršanos uztver ļoti sāpīgi, neatkarīgi no tā, vai tika pamests, vai bij spiests pamest otru. Ja viņš cilvēku mīlēja, tad pēc šķiršanās ilgi mēdz domāt par viņu un knapi novaldīt niezošos pirkstus, lai tikai neuzrakstītu vai nepiezvanītu savai bijušajai mīlestībai.

Pats pamest partneri gatavs ir tad, ja ir citas lietas, kas liedz būt kopā ar savu mīļoto cilvēku. Viņam ir nepieciešams ilgs laiks, lai tiktu pāri neveiksmīgām attiecībām.

Lasi arī: 4 Zodiaka zīmes, kurām nepieciešams visilgākais laiks, lai iemīlētos

SKORPIONS

Skorpioni ir bezgala kaislīgi mīlnieki. Viņiem viss ir ar galējībām – vai nu mīl vai nu ienīst. Viņi necieš melus un, ja partneris viņam sāk regulāri melot, tad ir gatavs viņu pamest, pat divreiz nedomājot, tomēr arī šajā gadījumā Skorpions pārdzīvo. Kā gan viņš varēja iekrist šajās lamatās un iemīlēties tik nepatiesā cilvēkā?

Ar Skorpionu šķirties ieteicams pa labam, jo viņa naids tik tiešām nāk no elles liesmām!

Tomēr ar laiku smagi pārdzīvojumi un spēcīgas emocijas norūda Skorpionu, tāpēc ar laiku viņš vienkārši pārstāj ņemt vērā partnera negatīvās rakstura īpašības.

Lasi vēl: 4 Zodiaka zīmju sievietes, kuras parasti iemīlas nepareizajos vīriešos

ZIVIS

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir visromantiskākie un jutekliskākie. Kā prieku, tā arī bēdas izjūt daudz izteiktāk, nekā citas zīmes. Ja kāds viņu spēj padarīt bezgala laimīgu, bet vēlāk bezgalīgi sāpināt, tad viņam ir grūti tikt pāri apziņai, ka vienā brīdī pasaka beidzās.

Paši var šķirties tāpēc, ka vēl nav tikuši pāri savām iepriekšējām attiecībām un nespēj aizmirst savu bijušo. Tomēr viņam tāpat ir nepieciešams labs iemesls, lai pamestu savu partneri. Viņam ir grūti būt skarbam pret savu partneri.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru