Šo 5 zodiaka zīmju uzticību iegūt ir visgrūtāk

Uzzini, kurām zodiaka zīmēm ir visgrūtāk kādam uzticēties!

Protams, uzticēties neviens nespēj kādam garām gājējām, bet šīm zīmēm pat grūti uzticēties sev vistuvākajiem cilvēkiem.

 

SKORPIONS

Kaut arī atklāts un vairumam nebaidās stāstīt par saviem piedzīvojumiem un pieredzi, tomēr pašus skumjākos un sirdi plosošākos stāstus izvēlas stāstīt tikai retajam.

Lieli skeptiķi. Ja redz kādu, kas viņam šķiet aizdomīgs un dīvains, uzreiz noslēdzas un ar informāciju dalās prātīgi. Jāatzīst, ka viņiem nereti sanāk pateikt par daudz, taču tas nenozīmē to, ka viņi to kaut kādā veidā nenožēlo. Liela daļa viņa paziņu un draugu nezina pat pusi par viņu.

Raksturs daudziem ir neizdibināms, tāpēc katrs domā ko grib. It īpaši grūti ir iegūt viņa uzticību, ja Skorpions jau pagātnē ir kādā smagi vīlies.

 

 

JAUNAVA

No citiem pārāk daudz cenšas negaidīt, lai vienkārši kārtējo reizi nenāktos vilties. Par savu privāto dzīvi nestāsta pat vistuvākajam sirdsdraugam, līdz pats nejūtas pārliecināts, ka šis cilvēks tādu informāciju neizpaudīs tālāk.

Lasi arī: Uzzini, ar kādām īpašībām tu esi apveltīts, atbilstoši savam dzimšanas datumam!

 

Jaunavai ir svarīgi dzirdēt arī citu cilvēku noslēpumus, tikai tad viņš spēs dalīties ar saviem. Zem noslēpumainības plīvura Jaunava slēpj vairāk, nekā jums varētu šķist. Kaut arī sabiedrībā parādās kā stipra personība, tomēr dziļi sirdī arī viņam ir savi pārdzīvojumiem, kurus viņš ne par kādu cenu neizrādīs.

Lai iegūtu Jaunavas uzticību nepieciešams laiks un pacietība. Izvēlas lietas darīt pats, nevis uzticēt tās kādam, par kura spējām viņš šaubās.

 

Lai lasītu tālāk par citām zīmēm, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru