Mīlestība un zodiaka zīmes: kas katrai ir nepieciešams attiecībās?

Noskaidro, kā tu uzvedies, kad esi iemīlējies līdz ausīm?

Attiecības nereti ir sarežģīta, taču tai pat laikā arī burvīga lieta. Bieži vien mēs otru cilvēku novērtējam tikai pēc šķiršanās…

Mežāži ar attiecībām nemēdz steigties, toties, piemēram, Zivis ir visromantiskākās, tāpēc viņām ir nepieciešama liela uzmanība no mīļotā cilvēka. Vērsis un Skorpions nereti ir greizsirdīgi…

Noskaidro, kuras Zodiaka zīmes attiecībās ir vismīlošākās, kuras visdāsnākās, bet kuras – visemocionālākās?

AUNS

Auns parasti ir pirmais, kurš uzņēmās iniciatīvu uzrunāt kādu, kurš iekritis viņam acīs. Auns ir viens no labākajiem mīlniekiem, tomēr sākumā tev jāpiesaista viņa uzmanība, lai viņš vispār vēlētos uz tevi atstāt iespaidu. Šajā zīmē dzimušie ir lieli piedzīvojumu meklētāji, viņi sapņo par nebeidzamu ceļošanu. Ja tā ir arī tava kaislība, tad vari būt pārliecināts, ka Auns tevi dievinās. Tiklīdz oficiāli būsiet kopā, Auns tevi pastāvīgi pārsteigs ar negaidītām aktivitātēm, kuras iepatiksies jums abiem.

VĒRSIS

Attiecībās ar Vērsi varētu šķist, ka tev ir savs personīgais emocionālais un fiziskais miesassargs. Vērsis darīs visu, kas ir viņa spēkos, lai tevi darītu laimīgu. Tomēr Vērši var būt arī ļoti ietiepīgi un reizēm grūti izprotami, tāpēc tev ir jāapbruņojas ar pacietību, mēģinot runāt par lietām, kas tevi apbēdina vai sagādā vilšanos. Tuvo cilvēku izteiktā kritika viņu var viegli ievainot, tāpēc jau attiecību sākumā kārtīgi visu izrunājiet, lai Vērsis nejustos tā, ka visu dara nepareizi.

DVĪŅI

Dvīņi nesaiet kopā ar kuru katru, ja viņi ir izvēlējušies tieši tevi, tam ir labs iemesls. Šajā zīmē dzimušie ir apveltīti ar asu prātu un viņi noteikti daudzās dzīves situācijās liks tev smieties līdz asarām. Lai saglabātu attiecības dzīvas, vajadzētu piedomāt pie tā, kā iepriecināt vai stimulēt Dvīņus. Viņi neiebilst pret nepieciešamām pārmaiņām, tomēr pārlieku grandiozi notikumi var šķist pārlieku apgrūtinoši.

VĒZIS

Vēzim parasti ir itin viegli izdabāt, jo viņš ir jūtīgs pret lietām, ko viņa labā dari. Ja esi izveidojis attiecības ar Vēža zīmē dzimušo, tad tu jau noteikti zini, cik daudz mīlestības viņš ir gatavs sniegt. Tomēr, ir svarīgi atcerēties, ka nekādā gadījumā to nedrīkst izmantot savtīgos nolūkos, jo Vēzis ir spējīgs pamest tevi vienas minūtes laikā, ja pēkšņi jutīs, ka esi šajās attiecībās vēl kādu citu iemeslu vadīts. No Vēža vari sagaidīt ļoti emocionālas attiecības, jo viņš ir gatavs būt uzticams tev, kā arī investēt šajās attiecībās.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru