Slavenā Merilina Kerro nosaukusi 4 lietas, kuras nedrīkst nodarīt saviem vecākiem, jo tas var atnest nelaimi gan mums, gan viņiem

Šova «Ekstrasensu cīņas» fināliste Merilina Kerro nolēmusi pastāstīt, kādas četras lietas nedrīkst darīt ar saviem vecākiem. Ar šo padomu viņu dalījusies vietnē Instagram. 

Igauniete uzsver, ka vecāki ir jāmīl par spīti visam, lai arī kādi viņi būtu. Tu nedrīksti pārtraukt kontaktu ar viņiem, kaut dzīvo citā valstī. Viņi ir tie, kuri tevi audzinājuši un lolojuši un tas ir jānovērtē.

Merilina savas pareģošanas spējas ir pierādījusi un iekarojusi tūkstošiem cilvēku sirdis. Viņa labprāt dalās ar dažādiem padomiem ar daviem faniem un sekotājiem. Noteikti izlasi šīs četras lietas ko nedrīkst darīt saviem vecākiem, jo tās var atnest milzu nelaimi.

Lasi vēl: Viņi ir vienkārši “necaursitami”: 3 zodiaka zīmes, kas prot atvirzīt no sevis negatīvo enerģiju

1. «Nemāciet viņus dzīvot». Pat tad ja esat simts reizes gudrāki par viņiem, pat tad ja zināt kā būtu pareizāk – nestāstiet mammai un tētim, kā vajadzētu pareizi dzīvot. Tā ir viņu dzīve, ne tava.

 

2. «Neesiet augstās domās par sevi nicinot viņus». Nedariet to, ne domās, ne reālajā dzīvē. Jūs neesat labāki par viņiem! Ja esi noskatījies dažādus pamācošus video, izlasījis gudrākos citātus, tas tevi nepadara gudrāku par viņiem. Jūs esat vienā vietā, neesat ne augstāk, ne zemāk. Atcerieties, ka dzimtas enerģija rit pie jums no  vecākajiem radiniekiem (arī mirušajiem).

3. «Necenties viņus darīt gudrākus». Nedāvini mammai grāmatu ar gudrākajiem pasaules citātiem, viņai tā nav nepieciešama. Jūs varat vecākiem palīdzēt tikai tad ja viņi paši to lūdz. Nenostādit viņus neērtā pozīcijā. Ja līdīsiet viņu dvēselē, tad saņemsiet atpakaļ tikai ļaunumu un neko vairāk. Ļauj vecākiem pašiem iet savu ceļu.

Lasi vēl: Zodiaka zīmju saderības tabula – ar kuru zīmi tev ir vislabākā saderība?

4. «Neatriebieties viņiem». Par sīkumiem, par bērnības sliktajām atmiņām nevajag atriebties. Nedariet to! Ja viņi ir kādu aizvainojuši, viņi paši par to samaksās. Ja atriebsieties jūs, tad ziniet, ka par to jāsaņem sods būs tieši jums, ne viņiem!

«Sanāk, ka ar vecākiem nekas nav jādara? Jā! Ar viņiem – nevajag. Viss ko jūs varat darīt – strādāt pats ar sevi. Ar savām domām, sajūtām un darbībām. Lūk, arī ar to nodarbojaties! Ļaujiet viņiem dzīvot, tā kā viņi to vēlas», – nobeigumā saka Merilina Kerro.

 

Avots: limon.postimees.ee, revolucija.eu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru