Sliktāko un labāko autovadītāju TOP – pie kura pieder tava zodiaka zīme?

Visbiežāk Ceļa satiksmes noteikumus pārkāpj Svari.

Ir nosaukti cilvēku tipi, kuriem nevajadzētu vadīt automašīnu. Kā raksta biznesa avīzē „Взгляд”, viena no automašīnu apdrošināšanas kompānijām ir atklājusi tiešu sakarību ar cilvēkiem , kas iekļūst avārijās vai izraisa ceļu satiksmes negadījumus un viņu Zodiaka zīmēm. Lai apstiprinātu savas teorijas pareizumu, speciālisti pētīja 100 tūkstošus klientu lietu, kas sastādītas avārijas izraisīšanas dēļ. Kā noskaidroja eksperti, visretāk noteikumus pārkāpj un CSN iekļūst Dvīņi (11. vieta) un Lauvas (12.vieta).

Pētījumam, kurš, kā autori atzina, sākotnēji radās tikai joka pēc, eksperti no kompānijas InsuranceHotline gatavojās ļoti rūpīgi: viņi izstudēja gandrīz 100 tūkstošus savu klientu lietu, kas bija sastādītas vai nu uz avārijas vai arī izrakstīta soda pamata pēdējo 6 gadu laikā.

Izanalizējot sava darba rezultātus, kanādiešu apdrošinātāji aizdomājās, ka varbūt jāapsver polises cenas politika ņemot vērā nevis vadītāja vecumu, bet gan cilvēka Zodiaka zīmi.

Šādā gadījumā pirmie pretendenti uz paaugstinātas cenas polisi būtu Svari (1.vieta) un Ūdensvīrs (2. vieta). Tieši šīs divas zīmes tika atzītas ne tikai par visbiežāk avarējušajām, bet arī par visnedisciplinētākajiem – autovadītāji Svari un Ūdensvīri visbiežāk pārkāpj CSN.

Uz drošu braucienu nav spējīgi arī stūrgalvīgie Auni (3. vieta): „Viņu bērnišķīgums atspoguļojas tajā, ka „es pirmais!”, kas noteikti novedīs pie nepatikšanām,” paskaidro eksperti. Bet sapņotājām Zivīm (4. vieta) iesaka būt uzmanīgākām pārvietojoties reālajā pasaulē.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru