Smalkie ķermeņi – auras septiņas enerģētiskās kārtas

Pats rupjākais no visiem smalkajiem ķermeņiem ir ēteriskais ķermenis. Tas pilnībā atkārto fiziskā ķermeņa struktūru, un tam ir visi tie paši orgāni un sistēmas, kas cilvēkam. Starp citu, austrumtautas ēterisko ķermeni neuzskata par smalkajiem ķermeņiem piederīgu, bet gan par vienu no fiziskā ķermeņa veidiem. Ēteriskā ķermeņa krāsa mainās no gaišzilas līdz pelēkai. Nereti ir gadījumi, kad slimība redzama ēteriskajā ķermenī, bet diagnozi fiziskajam ķermenim ārsts noteikt nespēj.

Otrais auras slānis ir saistīts ar cilvēka emocionālo dzīvi, un tas var iekrāsoties visos varavīksnes toņos. Šis slānis rāda cilvēka emocionālo stāvokli, un, iespējams, tieši šī auras daļa ir vismainīgākā, jo mainīgs ir arī cilvēks – vienubrīd viņš var būt bezgala noskumis, bet jau pēc mirkļa sirsnīgi smieties par labu joku. Taču kopumā arī emocionālais ķermenis zināmā mērā dublē fiziskā ķermeņa kontūras. Īsas, bet spēcīgas emocijas vai domas aurā parādās kā krāsu uzplaiksnījumi, bet, piemēram, ilgstošs aizvainojums vai bailes – kā blīvi enerģētiski kamoli. Gaišs un caurspīdīgs emocionālais ķermenis mēdz būt, kad tas ir kādu spēcīgu jūtu, piemēram, prieka, mīlestības vai naida uzlādēts, bet apjukums, neizpratne, dalītas jūtas emocionālo ķermeni padara nespodru un tumšu.

Trešo auras līmeni mēdz dēvēt par mentālo ķermeni, jo tas ir saistīts ar cilvēka domām. Tā iekšienē redzamas domformas – sabiezējumi, kas līdzinās dažādas formas mākoņiem. Šiem veidojumiem var piejaukties papildu krāsas no emocionāla līmeņa –tas notiek reizēs, kad kādu domu pavada izteikti spēcīga emocija.

Ceturtais slānis atklāj cilvēka spējas mīlēt, turklāt ne tikai tuviniekus un draugus, bet visus cilvēkus.
Astrālajam ķermenim parasti ir visas tās pašas krāsas, kādas ir emocionālajam ķermenim, tikai tās caurvij mīlestības sārtais tonis. Starp citu, rozā “tiltiņu” var ieraudzīt arī starp diviem vienam otru mīlošiem cilvēkiem.

Piektais ir augstākās gribas līmenis. Vēl to sauc par ēterisko dubultnieku, jo tas satur sevī gan tās formas, kas ir fiziskajā plānā, gan tās, kas ir ēteriskajā ķermenī. Ja cilvēks saslimst, viņa pirmais ēteriskais ķermenis deformējas, un šajā gadījumā ēteriskā dubultnieka uzdevums ir sniegt auras pirmajam slānim atbalstu un to atjaunot.

Sestais auras slānis atbild par augstāko, debesu, mīlestību, kas sniedzas ārpus zemes mīlestības. Pateicoties auras sestajam līmenim, visas dzīvības izpausmes piesātinās ar dievišķo mīlestību.

Septītais līmenis ir saistīts ar augstāko saprātu, zināšanām un mūsu garīgās un fiziskās būtības integrāciju.
Visi augstākie auras slāņi ir attīstīti tikai tiem cilvēkiem, kas sevi garīgi pilnveido, meditē un pievērsušies citām ar garīgo pilnveidošanu saistītām nodarbēm.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru