Šo 4 zodiaka zīmju pārstāves var iekarot jebkura vīrieša sirdi, tomēr bieži vien izvēlas palikt vienas

Vērsis

Šīs zodiaka zīmes sievietes ir ļoti greizsirdīgas. Viņu iecienītākie jautājumi ir: kur tu biji, kāpēc tik ilgi, ar ko kopā, kāpēc tur? Un viņas dienas laikā var piezvanīt 28 reizes. Šī sieviete uzskata, ka vīrietim, kas ir attiecībās ar viņu nav “tiesību” uz savu laiku, vismaz tik ilgi, kamēr vien viņi ir pāris. Turklāt, kas ir pats pārsteidzošākais – viņai pašai gan drīkst būt vesela armija pielūdzēju tanī pašā laikā.
Jā, protams, šīs sievietes ir ļoti efektīvas, gudras, inteliģentas, ar labu humora izjūtu, prot rūpēties par sevi, taču neviens vīrietis neizturēs šādu sievieti ilgstoši. Pat tāds vīrietis, kas ļoti, ļoti būs iemīlējies šajā sievietē, spēs viņas uzvedību izturēt vien to brīdi, kamēr šī mīlestība būs karstāka par viņa paša miera sajūtu un komfortablu jušanos.

 

Lasi arī: Bezkaunīgāko zodiaka zīmju tops – kurā vietā ierindojas tieši tava zodiaka zīme?

 

Lauva

Šīm sievietēm ir ļoti sarežģīts raksturs. Pat tajās situācijās, kad labāk būtu paklusēt, viņas tik un tā pateiks visu, ko domā, nedomājot par sekām. Tieši šis tiešums ar šīm skaistajām un gudrajām sievietēm mēdz izspēlēt ļaunu joku. Vīrieši no šādām (tik tiešām) sievietēm sāk “baidīties” un sāk izvairīties. Tāpēc ļoti bieži viņas ir lieliskas draudzenes, bet retāk – tikpat lieliskas sievas.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru