Šo zodiaka zīmju sievietes ir ļoti riebīgas – nocels vīrieti bez sirdsapziņas pārmetumiem

Ne vienmēr pie vīrieša krāpšanas ir vainīgas viņa esošās attiecības, tomēr nenoliedzami daudzos gadījumos ir iesaistīta arī otra sieviete, kura pati šo vīrieti ir ievilinājusi savos tīklos.

Būtu aplami vainot tikai sievieti, vai tikai vīrieti, taču šo trīs zodiaka zīmju pārstāves visai prasmīgi spēj nocelt vīriešus!

SKORPIONS

Skorpionu sievietes ir gudras, sekuālas un neatvairāmas. Uzvarēt tādu pretinieci ir ārkārtīgi grūti: vīrietis teju uzreiz kļūst par viņas vergu. Sieviete Skorpions ir dzimis psihologs un manipulators. Viņa uzreiz saredz vājos punktus un sit tieši pa tiem. Galvenais šo izšķīrēju vājais punkts ir viņu merkantīlisms. Pamēģiniet savam vīrietim iestāstīt to, ka viņa izredzētā ir tendēta tikai uz naudu, un, ticiet mums, viņa pati aiztīsies prom.

STRĒLNIEKS

Viņas pievilina vīriešus ar līdzcietību un sapratni. Sieviete Strēlnieks vienmēr uzklausīs vīrieša sūdzības un pati viņam nekad nekārsies uz kakla. Šādu sāncensi var uzvarēt tikai ar neatkarību un asu prātu. Šo sieviešu vislielākais mīnuss ir nebeidzamā vēlme kontrolēt vīriešus. Gribat uzvarēt savu pretinieci? Nepadodieties viņai! Neuzdodiet savam vīrietim kaudzi ļoti nepatīkamu jautājumu – kur, kad un ar ko viņš ir bijis. Mēģiniet uzvesties mierīgi un ar vēsu prātu. Šāds kontrasts jums nāks tikai par labu.

SVARI

Viņas aktīvi vij intrigas, taču nekad nebūs pirmās, kas izrāda iniciatīvu. Visvairāk šāda sāncense baidās no pretenzijām un uzbrukumiem, turklāt sarunas un atklāti jautājumi par to, “Ko tev vajag no mana vīra?” iedzīs viņas izmisumā. Viņa nav cīnītāja, tādēļ noteikti uzreiz aties malā, lai atrastu kādu, kas ir daudz brīvāks…

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru