Spilgtākās rakstura iezīmes katrai zodiaka zīmei

 

Dvīņi

Dvīņus raksturo divējāda daba, pastāvīgs mainīgums, kustība, ātrums, zinātkāre. Patīk daudz runāt, ir nervozs un nepacietīgs diskusijās, bet draudzīgs, gudrs un vērīgs, talantīgs daudzās jomās. Izvairās no visa konservatīvā, ikdienišķā, labi piemērojas, veiksmīgs tirgotājs. Tiecas pēc izklaidēm.

Vēzis

Vēzis ir noslēgtības un noslēpumainības, sapņainības un melanholijas simbols. Viņa jutīgums var izraisīt spēcīgu aizvainojumu un atriebības kāri. Viņš ir līdzjūtīgs un nepametīs nelaimē, lai gan arī pats izjūt bailes. Viņam ir maiga sirds un ass prāts, viņš glabās jebkuru tavu noslēpumu. Patīk jautrība, ir saimniecisks un prasīgs.

Lauva

Lauvam patīk vadīt un atrasties notikumu centrā. Viņam patīk glaimi, bet arī pats Lauva prot izteikt komplimentus. Labsirdīgs, augstsirdīgs, dāsns, reizēm augstprātīgs. Lielisks vadītājs un mājas saimnieks. Izlēmīgs, spēcīgs un pastāvīgs, bieži gūst panākumus savā darbības jomā.

Jaunava

Jaunava domā un runā skaidri un precīzi, gūst panākumus jomās, kas saistītas ar zināšanām. Jaunava ir praktiska, taisnīga un godīga. Viņas prāts ir pedantisks un tālredzīgs, viņa var asi kritizēt un demonstrēt precizitāti aprēķinos. Tiesas ieviest kārtību un tīrību itin visā. Taupīga, ekonomiska, mīl pareizu dzīvesveidu. Jaunava ir reāliste un konsekventa itin visā.

Svari

Svari ir līdzsvara un harmonijas zīme. Prot klausīties un runāt, apbur un nesavtīgi mīl. Filozofs, ilgi apdomā katru lēmumu, laipns un labvēlīgs. Piemīt tieksme samierināt naidniekus, aristokrāts dvēselē, patīk māksla un grāmatas. Romantisks, elegants, dievina visu skaisto.

Skorpions

Skorpions ir spēcīgs, drosmīgs un analītisks. Nebaidās iegūt ienaidniekus vai zaudēt pielūdzējus, jo tie paši pieteiksies viņam kalpot. Var glabāt uzticību, atcerēties labo un nežēlīgi atriebties par ļauno. Viņa hipnotisms, kas robežojas ar egoismu, palīdz atvērt jebkuras durvis un gūt panākumus.

Strēlnieks

Strēlnieks ir draudzīguma un tiešuma zīme. Viņam patīk kustība, ceļojumi, sports, ekstrēmas nodarbes. Strēlnieks ir dāsns, žēlsirdīgs, jautrs, runīgs, ekstravagants, optimistisks. Bieži azartisks un izšķērdīgs. Laime ir parastais Strēlnieka dvēseles stāvoklis. Prot sevi aizsargāt, lēmumus pieņem nesteidzoties.

Mežāzis

Mežāzis ir uzcītības un mērķu sasniegšanas zīme. Viņam raksturīga izturība, praktiskums, pakāpenisks ceļš uz panākumiem. Vada notikumus no aizkulisēm, noslēgts, apiet zemūdens akmeņus savā ceļā. Visu iegūst ar darbu, tieksme uz pesimismu, taupīgumu. Uz viņu vienmēr var paļauties kā uz sevi pašu.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ir ģēnija zīme, viņš ir optimistisks, neordinārs, gatavs eksperimentēt. Viņam ir plaši sakari, bet maz draugu. Viņam piemīt augsta pienākuma sajūta, ir uzmanīgs pret apkārtējiem un spējīgs atklāt noslēpumus. Eksperimentētāja un izgudrotāja īpašības, viņam nav nekā kopīga ar konservatīvismu, viņš ir aizstāvis un dumpinieks.

Zivis 

Zivis ir radošuma zīme, maigums, sapņainums un talants ir šīs zīmes atslēgvārdi. Noslieksme iepazīt pārdabisko, augsti attīstīta intuīcija, iespēja gūt panākumus dažādās mākslas jomās. Satīras meistari, sniedz vērtīgus padomus, ir žēlsirdīgi un izpalīdzīgi. Neprot uzklausīt kritiku, grūti tiek gala ar šķēršļiem un piedot pāridarījumus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru