Stereotipi par katru Zodiaka zīmi – kā ir patiesībā?

stereotipi

Uzzini, kuri stereotipi par katru Zodiaka zīmi nav patiesi. Kā ir ar jums?

Bieži vien ir nācies dzirdēt par to, cik Zivis vai Vēži ir emocionāli, bet, cik Skorpioni atriebīgi un riebīgi, vai Auni un Vērši stūrgalvīgi. Šīs īpašības mēdz uzpeldēt tikai konkrētos brīžos un ne vienmēr tas ir kas tāds, ko citi pat pamana.

Uzzini, kuri fakti par Zodiaka zīmēm ir aplami un kā tas ir izskaidrojams.

Auns Kontrolēt un valdīt mīlošs, agresīvs. Agresīvs Auns kļūst tikai dusmu iespaidā, un pat tad, drīzāk apvainojas, nevis ārdās. Attiecībās ne vienmēr dod priekšroku dominēt.

Vērsis To vien tik dara, kā ēd, stūrgalvīgs, nepiekāpīgs. Viņiem ir arī daudz citu lietu ko darīt, kaut gan ēdienu viņš tik tiešām mīl. Ne visi Vērši ir nepiekāpīgi un stūrgalvīgi, vairums viņu bieži vien noklusē, nepasakot neko.

Dvīņi Skaļi un neizsakāmi gudri, mēdz bāzt savu gudro viedokli tur, kur nevajag. Patiesībā, daudzi Dvīņi ir ļoti klusi un diezgan bieži noklusē savas patiesās domas.

Vēzis Čīkstošs un pārāk emocionāls. Vēži dara visu, lai neizrādītu savus trūkumus, nepārliecinātību par sevi un emocijas, lai neizskatītos vājš. Parasti mēdz pasmieties un izlikties, ka viss ir kārtībā.

Lauva Pašpārliecināts, drāmu un uzmanību mīlošs. Pat Lauvai ir savi kompleksi, taču, tā vietā, lai par tiem čīkstētu, viņš izvēlas tos maskēt un neizrādīt.

Jaunava Salts un atklāts, nenormāli pedantisks.  Jaunava tikai rada aukstas un bezjūtīgas būtnes tēlu, tikai īstais spēj atkausēt viņas ledus sirdi. Bieži vien arī noklusē, ka kaut kas nepatīk, turklāt daudzas Jaunavas ir ļoti nekārtīgas.

Svari Baumotāji un pielīdēji, turklāt naivi.  Viņi nevienam necenšas izpatikt, viņi ir tādi, kādi viņi ir! Jāatzīst, ka viņu standarti un sapņi nereti mēdz būt pārāk augsti, bet ātri vien šis naivums un ilūzijas zūd.

Skorpions Ļauns, neemocionāls, riebīgs. Viņi ir, iespējams, vieni no visemocionālākajiem cilvēkiem, taču to nekad neizrāda. Ļauns un riebīgs viņš kļūst tikai pret tiem, kas viņam vai viņa mīļajiem ir nodarījuši pāri.

Strēlnieks Nekad neiemīlas, tikai lauž citu sirdis, vienmēr aktīvs. Viņus tik tiešām spēj apburt tikai retais, bet, iespējams, ka citiem lauž sirdis tikai tāpēc, ka ātri vien tik nogarlaikoti un meklē kaut ko citu. Arī Strēlnieki vēlas atpūsties un pabūt vienatnē.

Mežāzis Vienmēr aizņemts, ieracies darbos, bezkaislīgs, kluss un stingrs. Stingrs un prasīgs pret sevi, taču, jāatzīst, ka arī viņam ir vairāki slinkuma uzplūdi. Laiku mīļajiem vienmēr spēj atrast. Turklāt, attiecībās un gultā ir ļoti kaislīgs, mīļ dažādas rotaļas.

Ūdensvīrs Spontāns, dīvains, ļoti aktīvs. Patiesībā, šie cilvēki vienkārši ir citādāki, nereti citus uzskata par stulbiem, tāpēc vienmēr ir kustībā un meklē ko jaunu.

Zivis Nesaprotami un vienmēr čīkstoši. Saprast un izjust viņus pilnībā spēj tikai retais, turklāt, viņi ir lieli fantazētāji, kas slāpē viņa bēdas un problēmas, ar māksliniecisku dabu apveltīti.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru