Straujš, kaislīgs vai romantisks? Lūk, kāds mīlestībā ir katras zodiaka zīmes pārstāvis!

Pēc savas zodiaka zīmes nosaki, kāds mīlnieks vai mīlniece Tu esi.

Straujš, kaislīgs, vai varbūt ļoti romantisks? Katrai zīmei ir savas raksturojums.

Auns

Aunam nemaz nevajag gultu, viņš kā filmās var visu noslaucīt no rakstāmgalda un ļauties nevaldāmai kaislei. Auniem TAS patīk, jo tas ir labs veids kā transformēt savu milzīgo enerģiju un vēlmi darboties. Negribu apbižot citas zodiaka zīmes, bet Auns varētu būt visizturīgākais un neaprobežoties ar vienu vai diviem aktiem nakts laikā.

Lasi arī: Ko vēlas katras zodiaka zīmes vīrietis – mīlestību vai seksu?

Vērsis

Vēršiem ļoti svarīgi ir pieskārieni un glāsti – normāla priekšspēles sastāvdaļa ir muguriņas pakasīšana, matu bužināšana vai masāža (it sevišķi kaislīga). Vērsis mēdz par sevi domāt drusciņ vairāk, nekā par partneri, taču, ja partneris nekaunējas un prot pieprasīt savu, tad tā nav problēma. Katrā ziņā, ja sieviete nedos mājienu, ka vēlas to un to, viņš pats neies iespringt un vienkārši ļausies (savai) baudai. Ja Vērsis ir sieviete, tad viņai būs svarīgi, lai ir skaisti- nebūs nekāda draiskošanās uz netīras veļas kaudzes vai jau piemīlētā palagā. Vēršu sievietes spēs novērtēt atmosfēru- sveces, rožlapiņas, mūziku, šampanieti.

Dvīņi

Ar Dvīņiem var provēt dažādas nestandarta mīlas rotaļas. Viņiem patīk viss jaunais un galvenais, viņi spēj tam ātri pielāgoties. Nopērciet mīlas šūpoles un odi toč’ vairs visu mūžu nekodīs. Ar Dvīņiem noteikti vajadzēs bieži mainīt pozu, ļoti reti viņi iesāks un pabeigs vienā pozā (ja vien, protams, nav tā, ka ļoooti gribās).

Lasi vēl: Katras zodiaka zīmes vispievilcīgākā  īpašība; kāda ir tava?

Vēzis

Šie jūtīgie mīlnieki ir ļoti romantiski savā būtībā. Vēzis var klusi dūdot ausī, dziedāt balādi priekšspēles laikā un ļauties baudas virsotnēm. Taču šajā pasakā ir svarīgs “bet”, proti, nedod Dies’ par Vēzi izskanēs kāda piezīme, piemēram, “ō, kādi mīlas rokturīši”, vai “Tu nekad neskujies?”.

Lauva

Šī zodiaka zīme gribēs būt karalis arī gultā. Ja tā ir sieviete, tad viņa labprāt ļausies tapt izmīlētai un apčubinātai, ja vīrietis- tad arī kā karalis- sēdēs tronī (gulēs gultā) un gaidīs priekšnesumu. Mīlēšanās ar Lauvu var būt ļoti jutekliska, ja viņa savu partneri mīl vai vismaz domā, ka mīl.

Lai iepazītos ar pārējo zodiaka zīmju aprakstu aprakstu, šķir otru lapu! 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru