Straujš, kaislīgs vai romantisks? Lūk, kāds mīlestībā ir katras zodiaka zīmes pārstāvis!

 

Jaunava

Ar Jaunavām pēc TĀ var par tikko notikušo parunāt. Viņš labprāt izanalizēs, kas bija labi un kas slikti, kā arī izdomās kā to novērst. TAM pieiet ar loģiku un prātu, ja priekšspēle, tad jādara tas un tas, ja notiek jau aktīva darbība, tad kāju vislabāk var pacelt tādā pozā, savukārt, lai otra roka nenogurst, tā jātur tur. Viss ir izdomāts un aprēķināts.

Svari

Svariem ir svarīgi, lai viņi saņemtu tik pat, cik ir devuši, lai abiem būtu labi. Arī Svari pievērsīs uzmanību telpas un vispārējai atmosfērai, lai mīlēšanās vispār varētu notikt. Viņiem būs grūti ļauties, ja blakus istabā būs pamodies bērns vai pie durvīm smilkstēs suns. Par apstākļiem runājot, svarīgs arī komforts.

Skorpions

Ar šīs zīmes pārstāvjiem ir iespējams ļoti kaislīga mīlēšanās.  Jums pat var rasties šaubas, vai partneris neslēpj identitāti un patiešām ir no izturēšanās ziņā vēsās Austrumeiropas. Ja vēlaties nodoties mīlas priekiem ar Skorpionu, tad neesiet lohs/se un labāk no tā kaut ko patiešām sajēdziet, pretējā gadījumā, jūs nokritizēs tā, ka vairs savu mūžu nevienu pliku negribēsiet redzēt.

Lasi vēl: Katras zodiaka zīmes vispievilcīgākā  īpašība; kāda ir tava?

Strēlnieks

Strēlniekam patīk uztvert caur redzi, līdz ar to, droši var fonā uzlikt kādu erotisku filmu. Viņam patīk, ja gultā viņš var uzņemties iniciatīvu un notikumi attīstās pēc viņa prāta. Strēlniekam TAS ir vitāla nepieciešamība, pretējā gadījumā, viņš var sākt justies vientuļš. Tas ir arī iemesls, kāpēc Strēlnieks parasti nesatraucas par partneru skaitu un to biežo nomaiņu.

Mežāzis

Tā kā Mežāži ir ļoti mērķtiecīgi, tad šīs zīmes vīrieši varētu arī neizvilkt baigi ilgi – jo ļoti gribās sasniegt to mērķi. Taču, ja viņi uzstāda sev mērķi – izturēt, izturēt, plika omīte, izturēt- tad viņi patiešām arī var izturēt, un ilgāk nekā visi citi.

Ūdensvīrs

Šīs zīmes pārstāvji spēs pārsteigt ar vērā ņemamu oriģinalitāti. Viņi mierīgi varētu izdomāt paši savu Kamasutru un vispār izgudrot visu no jauna. Patīk, ka nav robežu, respektīvi, neiebilst pret ideju, kādreiz pamēģināt  trijatā vai četratā. Nav greizsirdīgi un spēj mainīt savu viedokli par dažādām mīlestības jomām. Šodien negrib par to ne dzirdēt, bet rīt jau var gribēt pamēģināt.

Zivis

Šī zīme ir ļoti jūtīga un ar bagātu iztēli arī gultā- viņš var aizvērt acis un pilnībā iztēloties, ka mīlējās ar Džoniju Depu vai Andželinu Džolliju. Attīstītā fantāzija palīdz negarlaikoties jau ierastajā vidē. Zivis gultā ir maigas un sentimentālas, ļaujas emocijām un notikuma burvībai, prātam pilnīgi atslēdzoties un tiecoties sasniegt iedomātas baudas virsotnes.

T

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru