Strēlnieka raksturojums – pirmā, otrā un trešā dekāde

Noskaidro, ar ko atšķiras visu 3 dekāžu Strēlnieki!

Ja jūs piedzimāt laikā no 23. novembra līdz 2. decembrim

Jums ļoti patīk adrenalīns, aktīvs dzīvesveids un jautrība, turklāt, ja tam visam pāri liek vēl briesmas, jūs esat aizrauti pat vēl vairāk. Jūs esat optimists ar ļoti pozitīvu skatu uz dzīvi. Jūs situācijās un cilvēkos saskatāt tikai to pašu labāko, ieviešot pārpilnību un entuziasmu it visā. Cilvēkiem patīk atrasties jums līdzās, jo jūsu jautrā daba, kā arī kaisle pret dzīvi ir lipīga. Jūs liekat cilvēkiem justies pacilātiem. Citi saka, ka tas esot viss patiesi, bet ir tādi, kas apgalvo, ka jūs blefojat un tēlojat. Taču tas ir veids, kā Strēlnieki komunicē ar citiem un skatās uz dzīvi, izrādot savus uzskatus, ticību un kritismu pret dzīvi. Šāda tiešā attieksme var radīt šad tad problēmas, taču tas nav nekas tāds, kam nav iespējams tikt pāri.

Ja jūs piedzimāt laikā no 3. līdz 12. decembrim

Jūsu neatlaidīgā daba noved pie tā, ka jūs vēlaties uzzināt un izzināt pilnīgi visu, taču gala rezultātā var sanākt tā, ka jūs zināt daudz, taču patiesībā neko. Jums patīk izaicinājumi, turklāt esat ļoti spontānas dabas. Ja kāds piedāvās izlēkt ar gumiju vai doties trakā izbraucienā, jūs būsiet pirmie, kas piekritīs. Nav nekā pārāk pārgalvīga vai tāda, ko jūs nevēlētos pamēģināt. Jūs esat atvērti, atklāti un reizēm brutāli godīgi. Jūs nespējas saprast vai atbalstīt cilvēkus, kas rotaļājas ar citu cilvēku saprātu un kuriem ir daudz noslēpumu.

Ja jūs piedzimāt laikā no 13. līdz 21. decembrim

Jūs esat dabīgi riska pieņēmēji, kas var novest jūs līdz savas karjeras augstākajam punktam vai arī vienā rāvienā atmest jūs atpakaļ līdz zemākajam dzīves punktam. Taču, ņemot vērā jūsu harizmu un dabiskās spējas, pat tad, ja jūs nokļūtu savas dzīves dziļākajā bedrē, jūs no tās veiksmīgi tiktu laukā. Ar savu dabīgo harizmu, ja tā tiktu iesaiņota, jūs varētu pārdot miljonus. Jūs vienmēr izdalāt siltumu un draudzīgumu, no jums staro kā no maija saulītes. Cilvēki līp jums klāt šīs dabīgās harizmas dēļ, turklāt viņi mīl atrasties jūsu kompānijā. Šī iemesla dēļ esat ļoti populāri un jums ir daudz apbrīnotāju. Jums patīk atrasties uzmanības centrā, tādēļ jūs vienmēr meklējat veidus, kā izcelties un kārtējo reizi nokļūt slavas gaismiņā. Jūs varat kļūt par veiksmīgu aktieri vai izklaidētāju, pat skolotāju vai juristu, taču, lai arī kādu karjeras ceļu jūs izvēlētos, jums ir nepieciešama uzmanība no apkārtējiem. Jums patīk, ka tiekat cildināti, slavināti un godināti.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru