STRĒLNIEKS bērnībā – raksturs un audzināšana

Strēlnieka zīmē dzimušie ir draudzīgi, jautri un smaidīgi. Vairāk par visu necieš vientulību. Viņu pasaules izdibināšana sākas jau ar pirmo smaidu.

Viņi ir ļoti ziņkārīgi, gluži vai mazi “kāpēcīši”. Viņi ir īsti nemiera gariņi, un tādi paliek uz mūžu. Kaut arī bieži sastrādā blēņas, savos grēkos atzīstas. Bērns labprāt saskatīs savos vecākos draugus, ne pieaugušos.

Lasi arī: Saderības horoskops: uzzini, vai esi astroloģiski saderīgs ar savu bērnu

Ar stingrām audzināšanas metodēm un attieksmi jūs tāpat neko nepanāksiet. Šo bērnu sirdis ir atklātas un atvērtas, tāpēc nemāniet viņus. Strēlniekam nepieciešama piemērota vide, kurā attīstīties. Tā kā viņš ir ļoti sportisks bērns, tad jau laikus padomājiet par sava bērna iesaistīšanu kādā pulciņā. Strēlnieks ir arī liels dabas mīļotājs un vājāko aizstāvis.

Mācībās viņa sekmes parasti ir teicamas, un viņš skolā iet labprātīgi. Viņš ir liels filozofs, tāpēc viņam bieži vien nepietiks ar skolotāja atbildēm. Te nu talkā var nākt vecāki, jo sarunas Strēlniekam nepieciešamas kā gaiss. Vecākiem būtu jārespektē bērna centieni pēc patstāvības, viņam nepieciešama personas brīvība. Neatsakiet, ja viņš lūdz jums kabatas naudu savām vajadzībām. Pusaudža vecumā Strēlnieku varētu interesēt politika un sabiedrībā notiekošais. Viņš ir taisnības cīnītājs. Mīlestībā viņam nav raksturīgas romantiskas jūtas. Savā partnerī Strēlnieks grib redzēt ne tikai kaislīgu mīļāko, bet arī draugu.  Bieži Strēlnieka skats ir vērsts debesīs, un tāpēc viņš nemana, aiz kā aizķērušās viņa kājas. Tas varētu nozīmēt, ka viņa domas steidzas un viņš pats ne vienmēr spējīgs izsekot tām līdzi.

Lasi arī: Horoskops: cik liels ir Tavs potenciāls uzaudzināt neciešamu bērnu

Mazajiem Strēlniekiem ne tikai nepatīk, viņi vienkārši necieš nekādus ierobežojumus. Viņu tieksme pēc brīvības, ceļojumiem, apkārtējās pasaules izzināšanas, saskarsmes ar cilvēkiem un vēlme vienmēr būt līdera pozīcijās ir neatņemama rakstura sastāvdaļa. Viņi organiski necieš liekulību un melus, tāpēc attiecībās ar bērnu ir jāvalda godīgumam un tiešumam. Ar viņu jārunā kā ar līdzīgu. Jāiemāca mazajam Strēlniekam taupība, pretējā gadījumā no viņa var izaugt naudas izšķiedējs.

Avots:  “Kā lasīt savu horoskopu”, Lolita Pavāre

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru