SKORPIONS bērnībā – raksturs un audzināšana

Ja nevēlaties, lai jūsu mazais Skorpioniņš sāk komandēt, tad jau laikus ierādiet viņam, kurš ģimenē ir galvenais, jo Skorpions ir un tomēr paliek Skorpions, neskatoties uz savu vecumu.

Viņš ir ļoti enerģisks un dzīvespriecīgs, atrodas mūžīgā kustībā. Viņš ir liels eksperimentētājs, un tas apkārtējiem parasti sagādā lielas problēmas un iespējamas pat traumas. Viņš ir ļoti zinātkārs un cenšas izdibināt visus noslēpumus.

Lasi arī: Saderības horoskops: uzzini, vai esi astroloģiski saderīgs ar savu bērnu

Skorpioniņš tikai ārēji izskatās mierīgs un jauks, bet īstenībā perina trakus plānus, nereti par tiem nākas uzzināt tad, kad ir jau par vēlu. Šis bērns ir ārkārtīgi spītīgs, stingri turas pie saviem principiem, viņu nekas un neviens nepārliecinās par pretējo, ja viņš jau būs paguvis pieņemt kādu lēmumu. Skorpions ir ļoti patstāvīgs. Ja rodas problēmas audzināšanā un attiecībās, tad ziniet, ka neko nepanāksiet ar bardzību.  Ja uzticēsiet viņam kādu uzdevumu, varat būt drošs, ka tas tiks veikts ar lielu atbildības sajūtu.

Skorpioni ir pašapzinīgi, viņiem šķiet, ka neviens cits nepaveiks darbu labāk par viņiem. Nereti šīs īpašības dēļ viņi mēdz izsmiet vājākos un mazākos. Vecākiem jau laicīgi būtu jāatradina viņi no tādiem gājieniem, ja tas netiek izdarīts savlaicīgi, tad diez vai būs iespējams vēlāk.

Skorpioniem patīk fantastiskā literatūra un šausmu filmas. Skolā viņš mēdz nostādīt savus skolotājus neērtā situācijā, uzdodams savus neskaitāmos jautājumus, kuri reizēm ir par grūtu pat pieaugušiem. Ja viņš nespēs saskatīt jūsos autoritāti – novērsīsies. Viņu audzināt nav viegli, kaut arī viņš ir tik uzmanīgs un patiešām vēlas iegūt zināšanas. Bet par to vērtību viņam ir savs uzskats. Skorpiona planēta- – Plutons, tos apveltījusi ar augstu intelektu, drosmi un spēku. Bet vecākiem būtu jāmāca viņiem, kā mīlēt citus un pašam tapt mīlētam.

Lasi arī: Horoskops: cik liels ir Tavs potenciāls uzaudzināt neciešamu bērnu

No visām zodiaka zīmēm, šķiet, tieši mazie Skorpioni ir visemocionālākie bērni, bet viņu paaugstinātā impulsivitāte nereti robežojas ar acīm redzamu agresiju. Vecāku uzdevums ir, pamatojoties uz abpusēju uzticēšanos, stingri un argumentēti iemācīt bērnam kontrolēt savu uzvedību, būt iecietīgākam un labsirdīgākam, adekvāti novērtēt savas simpātijas un antipātijas, pieņemt kritiku, kā arī nebūt spītīgam, noslēgtam un neturēt ļaunu prātu.

Avots:  “Kā lasīt savu horoskopu”, Lolita Pavāre

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru