SVARI bērnībā – raksturs un audzināšana

Jau bērnībā Svaru bērniņi ir vienkārši burvīgi un saviem līdzcilvēkiem liekas pūles nesagādā. Viņi nav prasīgi, pārāk nebļauj zīdaiņa vecumā. Arī vēlāk viņiem nav raksturīga bērniem tik pierastā spītība un nepaklausība.

Tomēr, ko citi panāk ar skaļām histērijām un kāju dauzīšanu, mazais Svaru bērns – ar vienkāršu smaidu. Vislielākās problēmas sākas, kad viņam jāpieņem kāds lēmums, jāizšķiras par kādu soli. Te nu viņš padarīs savus vecākus vai trakus. Jums nebūtu ieteicams ņemt viņu līdzi piemēram, uz veikalu, citādi pavadīsiet tur vai visu dienu, izvēloties preci sava bērna gaumei.

Lasi arī: Saderības horoskops: uzzini, vai esi astroloģiski saderīgs ar savu bērnu

 

Venera, kas ir Svaru valdošā planēta, piešķir mazajiem Svariem lielu slinkumu. Pēc spēlēšanās viņi nekad nesavāks savas mantiņas, pat ja jūs desmit reižu atgādināsiet. Tomēr, kā vēlāk izrādās, tas nav tikai slinkums vien, Svari krāj spēkus nākamajam darbam vai spēlei.

Skolā Svari ne ar ko īpašu neizceļas. Viņi mācās vidēji, jo pārlieka godkāre viņiem nepiemīt. Galvenais, pēc kā viņi tiecas, ir harmonija attiecībās ar klases biedriem. Parasti labāk padodas humanitārie priekšmeti, nereti ir talants uz zīmēšanu.

Vecākiem nevajadzētu neko pārāk uzspiest savām atvasēm, ja nu vienīgi radināt tās pie izvēles iespējām. Svari – pusaudži ir ļoti sabiedriski. Mīl iet ciemos un paši uzņemt viesus. Mīlā viņiem lielu problēmu nebūs, jo Venēra tos apveltījusi ar īstu mīlnieka talantu.

Lasi arī: Horoskops: cik liels ir Tavs potenciāls uzaudzināt neciešamu bērnu

Ja atceras, ka harmonija, līdzsvars un estētiskā pasaules uztvere ir šīs zodiaka zīmes pārstāvju būtības galvenā sastāvdaļa, audzināšana vairs nešķitīs tik sarežģīta un smaga. Svariem patīk klusums un miers, pat pasivitāte (īpaši pēc emocionāli aktīviem uzliesmojumiem). Jācenšas bērnā visādi atbalstīt tādas rakstura īpašības kā draudzīgumu, pateicību, jautrību un prasmi radīt simpātijas citos.

Avots:  “Kā lasīt savu horoskopu”, Lolita Pavāre

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru