Svaru raksturojums – pirmā, otrā un trešā dekāde

Noskaidro, ar ko atšķiras visu triju dekāžu Svari!

Ja jūs esat dzimuši laikā no 24. septembra līdz 3. oktobrim

Jūsu radošā daba un stila izjūta, kā arī izteiktā mīlestība pret skaistumu, panāk to, ka jūsu apkārtējā vide ir vizuāli piesaistoša. Jūs esat īsti romantiķi, kuriem patīk iemīlēties. Ja jūs esat attiecībās ar kādu, tad būsiet viņiem pilnībā uzticīgi, padarot savu romantikso attiecību atmosfēru nemitīgi dzīvu, dāvinot ļoti pārdomātas un jaukas dāvanas. Jūs ļoti smagi strādājat, lai sasniegtu līdzsvaru attiecībās ar savu mīļoto cilvēku. Jebkurās attiecībās esat ļoti līdzsvaroti, vēlaties saglabāt tajās harmoniju, neizraisot nevajadzīgus argumentus vai strīdus. Jūs labāk sniedzat priekšroku mierīgām, pārdomātām un ļoti mīļām attiecībām.

Ja jūs piedzimāt laikā no 4. oktobra līdz 13. oktobrim

Jūsu līdzcietīgā daba pret citiem var panākt to, ka jūs novilktu pat savu pēdējo kreklu, lai palīdzētu kādam, kam tas ir nepieciešams. Jums sagādā baudu palīdzēt citiem, un jūsu spēja attiecībās visu rūpīgi pārdomāt ir tas, kas jūsos īpaši labi izceļas. Jūs esat ārkārtīgi pacietīgi, toleranti un nenosodoši, kas padara jūs par lieliskiem draugiem, pie kuriem vajadzības gadījumā vērsties. Taču jūs paši īpaši nevēlaties dalīties ar citiem ar savām problēmām un satraukiem. Jums nekādas problēmas nesagādā tas, ka pie jums kāds vēršas pēc palīdzības, bet citiem sagaidīt to no jūsu puses ir teju neiespējami. Lai gan jums ir ļoti laba humora izjūta, jūs dzīvi uztverat ļoti nopietni. Jūs aptverat un saprotat paši savas spējas un vājās vietas, vienmēr uzņematies atbildību par to, ko esat pateikuši vai izdarījuši.

Ja jūs piedzimāt laikā no 14. oktobra līdz 23. oktobrim

Jums ir kāre pēc jaunām zināšanām un vēlmes izzināt vēl neuzzināto, tādēļ esat ļoti tendēti izzināt visdažādākās dzīves jomas. Ja runa ir par karjeru, varat izvēlēties visdažādākos ceļus, kurp iet, taču daudz laimīgāki esat, strādājot kopā ar cilvēkiem, nevis vienatnē. Jums patīk izteikt citiem savas domas un iesaistīties komunikācijā ar cilvēkiem. Jums ir ļoti daudz draugu, kas apbrīno jūsu prāta spējas un domu gājienus. Jūs esat viens no tiem retajiem cilvēkiem, kam piemīt spēja veiksmīgi savienot kopā to, ko jums saka sirds un prāts. Jūs esat ļoti lojāli un veltat sevi tiem cilvēkiem, kurus mīlat. Ja atrodaties attiecībās, tad esat ļoti uzticīgi un lojāli savam partnerim, tamdēļ sagaidāt pretī to pašu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru