Tievēšanas horoskops – tici vai ne, bet tas strādājot

Izrādās, ka zvaigznes nosaka ne vien mūsu raksturu, bet arī ietekmē to, kādas sekas mūsu organismā atstāj uzņemtā pārtika.

Katrai Zodiaka zīmei atbilst produkti, kas spēj novērst kādas slimības rašanos un varbūt pat, apārstēt jau esošās kaites.

 

Auns

Jūs bieži žēlojaties par galvassāpēm un mirkļa depresiju, jo esat viegli aizkaitināmi un saniknojami. Auniem noderēs bietes, selerijas, salāti, ziedkāposti, spināti, sīpoli, sinepes, redīsi, burkāni, gurķi, dateles, āboli, valrieksti un citroni. Šie produkti ne tikai stimulē smadzeņu šūnu darbību, bet palīdz arī aknām un nierēm.

Turklāt Auniem vajadzīga dzelzs (jāņogas) un muskuļu proteīns, ko satur pupas un liesa gaļa. Brieduma gados Auniem jāizvairās no treknas barības, kas ir aterosklerozes cēlonis (hroniska asinsvadu slimība).

 

Vērsis

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem nereti veselības problēmas rada pārmērīgā kāre uz saldumiem un miltu ēdieniem. Vielmaiņa Vēršiem ir palēnināta, tāpēc jācenšas mazināt apetīti. Viņiem nepieciešama barība, kas bagāta ar A vitamīnu (liellopu, cūku, mencu aknas).

Vēršu problēma ir arī tūska- lieko ūdeni palīdzēs izvadīt spināti, bietes, ziedkāposti, galviņkāposti, sīpoli, redīsi un ķirbji. Vēršus var mocīt endokrīnās (dziedzeru) slimības. Lai tās novērstu, vajadzīgs ne vien jods, ko satur jūras veltes un jodētā sāls, bet arī E vitamīns. Tā galvenais avots ir augu eļļa.

Lasi arī: Kā novērtēt to, kas Tev dots? Padoms, kas tev noderēs!

 

Dvīņi

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem jutīgākais punkts organismā ir nervu sistēma, tāpēc viņiem vajag daudz kalcija (piena produkti, kāposti). Tas nomierina nervus, stiprina kaulus, ietekmē asins recēšanu, mazina iekaisumus un alerģiskās parādības.

Dvīņu uzturā jābūt arī produktiem, kas satur proteīnu: liesai gaļai, zivīm, olām, sieram, riekstiem un sojai. Lai pretotos sirds slimībām, Dvīņiem noteikti jāēd zaļie zirnīši, sparģeļi, bietes, burkāni, ziedkāposti, kukurūza, selerijas, aprikozes, persiki, plūmes un ananāsi, jo šajos produktos ir daudz kālija.

 

Vēzis

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem problēmas bieži rada pārēšanās. Viņu problēma ir arī tūska, tāpēc jāatturas no barības, kurā ir daudz cukura, cietes un tauku, jādzer mazāk šķidruma. Vēžiem der produkti, kas satur proteīnu: rieksti, liesa gaļa un jūras veltes, kuras piegādā organismam jodu.

Vēžus var mocīt paplašinātas vēnas, zobu bojāšanās un redzes pavājināšanās. Profilaksei ieteicams lietot sieru, jogurtu, kāpostus un ķirbjus, sīpolus, citronus, apelsīnus, olu dzeltenumus, rozīnes, rudzu maizi un pienu.

 

Lauva

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem vielmaiņa atkarīga no emocionālā stāvokļa, tāpēc jāstimulē nervu, gremošanas orgānu un izvadsistēmas darbība, lietojot uzturā citronus, rudzu graudus, mandeles, salātus, ābolus, plūmes, vīģes, valriekstus un kokosriekstus, gurķus, sīpolus un zilenes. Nevajadzētu aizrauties ar dzīvnieku taukiem, jo tie veicina aterosklerozi (hroniska asinsvadu slimība), uz kuru Lauvām ir īpaša nosliece.

Nav ieteicami arī ēdieni, kas satur cukuru un cieti. Der proteīniem bagāta barība, liesa gaļa, medījumu gaļa, siers, jogurts, olas un soja. Neaizmirstiet C vitamīnu (citrusaugi, arbūzi, zemenes)! Tas vairo imunitāti, stiprina asinsvadu sieniņas, pozitīvi ietekmē nervu sistēmas darbību. Ēdiet arī dzīvnieku aknas, tās palīdz uzsūkties olbaltumvielām un dzelzij.

Lasi arī: Kā novērtēt to, kas Tev dots? Padoms, kas tev noderēs!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru