Uzzini, kāpēc inteliģentas sievietes nesteidzas ar attiecību veidošanu

Viņi nebaidās no divvientulības ar sevi

Viņi zina, kas viņi ir un tas šķiet pilnībā pieņemami. Šie ļaudis jūtas tik komfortabli vienatnē, ka tev vajadzētu patiesi novērtēt viņu pūliņus veltīt tev laiku, vari to uzskatīt par visnotaļ nozīmīgas intereses izrādīšanu. vientulībā pavadīto laiku viņi izmanto, lai validētu savu skatu punktu.

Viņiem nav vajadzīga līdzpersona, kas atvieglotu dzīvi

Šie cilvēki ir pateicīgi par palīdzīgas rokas sniegšanu, kad tā vajadzīga, tomēr, viņi paši lielākoties tiek galā ar savām dzīvēm. Inteliģenti cilvēki meklē kādu, kurš iederēsies viņu unikālajā dzīvesveidā. Viņi paši var tikt galā ar sevi un savu dzīvi, blakus nepieciešams kāds, kurš darīs viņus laimīgus un ļaus izbaudīt dzīvi.

Randiņi ne vienmēr ir prioritāšu saraksta augšgalā

Randiņi nebūt nav svarīgākā lieta inteliģentu sieviešu dzīvē. Viņām ir darbs, ģimene, draugi un personiskie mērķi, tie ļauj saglabāt cilvēka veselo saprātu. Laika gaitā viņas veltīs tev vairāk laika un resursu, tādēļ turies cieši un neuztver to personiski.

Pievilcība ir tikai pirmais solis

Pēc tam, kad abi apstiprināt, ka esat ieinteresēti attiecību veidošanā, seko dziļas izpētes periods. Iespējams, ka šis cilvēks tik ātri neļaujas tai “tauriņi vēderā” sajūtai sākontējos kopā būšanas periodos.

 Avots: higherperspectives.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru