Uzzini, kura nagu lakas krāsa vislabāk atbilst Tavai zodiaka zīmei

Auns: tumši sarkans

1447788089-ghk-astronailpolish-aries

Draugi novērtē to, ka tu jebkurā situācijā spēj būt pati, turklāt bez sirdsapziņas pārmetumiem. Tāpēc tev ir vajadzīga krāsa, kas parāda uzdrīkstēšanos un piedzīvojumu kāri. Ar šo sarkano toni varēsi mirdzēt vēl spožāk kā parasti.

Vērsis: piparmētru zaļš

1447788090-ghk-astronailpolish-taurus

Šī enerģiskā, bet tajā pašā laikā mierinošā krāsa atspoguļo tavu pacietīgo un unikālo personību. Tu esi gatava darīt visu tuvo cilvēku dēļ, bet arī atsakies no kompromisa un pastāvi par sevi, kad saņem kritiku no citiem.

Dvīņi: opāls

1447788091-ghk-astronailpolish-gemini

Kā jau mainīgajam Dvīnim, tev vajadzīgs tāds tonis, kas ir tikpat daudzveidīgs. Tu proti ātri pielāgoties jebkuriem apstākļiem, tāpēc tonis, kas mainās atkarībā no apgaismojuma, tev ir ideāli piemērots.

Vēzis: koši sarkans

1447788092-ghk-astronailpolish-cancer

Tu esi kaislīgs un mīlošs cilvēks, kas ciena klasiskās vērtības. Tāpēc tev vispiemērotākais ir klasiskais, koši sarkanais tonis. Lai nagi izskatītos nevainojami gludi, gādā, lai tie būtu perfekti novīlēti, lai izskatītos gluži kā aktrisēm klasiskajās Holivudas kinofilmās.

Lauva: metālisks zelta tonis

1447788077-ghk-astronailpolish-leo

Tu esi stipra un aizrautīga, un zelta krāsa ļaus tev mirdzēt tikpat spoži kā tava personība. Tā kā esi ļoti radoša, vari eksperimentēt ar metāliskām krāsām un izcelt mākslinieciskās prasmes.

Jaunava: silts rozā tonis

1447788078-ghk-astronailpolish-virgo

Tu esi praktiska un vienkārša, tāpēc tev vispiemērotākais ir tāds tonis, kas ir gan elegants, gan arī praktisks. Smilšu un rozā toņi liks tev izskatīties skaisti un tajā pašā laikā neuzkrītoši. Tev nepatīk, ja kaut kas šķiet neiederīgs vai arī pārāk uzkrītošs.

Svari: karaliski zils

1447788080-ghk-astronailpolish-libra

Tu esi patiesa un godīga it visā, ko dari, un tieši tāpēc tev piemērots ir karaliski zilais tonis. Tas ir nomierinošs un piestāv tavai personībai. Atliek tikai paskatīties uz rokām, un uzreiz iestāsies miers.

Skorpions: tumši violets

1447788081-ghk-astronailpolish-scorpio

Tev ir piemērots tumšs un noslēpumains tonis. Lai arī agrāk izvēlētos koši sarkanu vai pat melnu un pelēku krāsu, tumši violetā arī ir tikpat spēcīga un negaidīta. Tā ir piemērota kaislīgam un enerģiskam cilvēkam, kā arī lieliski piestāvēs gan siltajiem vasaras sezonas toņiem, gan arī vēsajiem toņiem.

Strēlnieks: sinepju dzeltens

1447788083-ghk-astronailpolish-sagittarius

Lai arī tu pati ienes saules starus mīļoto cilvēku dzīvēs, šī krāsa liks pasmaidīt ikvienam. Tik pašpārliecinātam un draudzīgam cilvēkam kā tev šī krāsa ir kaut kas negaidīts, un tajā pašā laikā atšķiras no ierastajiem rozā un sarkanajiem toņiem.

Mežāzis: lavandas tonis

1447788084-ghk-astronailpolish-capricorn

Tu esi gudra un praktiska, tāpēc tev vajadzīgs tāds tonis, kas der visam, gan darbam birojā, gan randiņam, gan visam citam. Bāli violetā krāsa rada mierīgu noskaņu, bet tajā pašā laikā nav garlaicīga.

Ūdensvīrs: tirkīza zils

1447788085-ghk-astronailpolish-aquarius

Tu esi neatkarīga, tāpēc neskrien pakaļ modes tendencēm, bet gan veido tās pati. Šī drosmīgā zilā krāsa piešķirs aizraujošu izskatu un liks tev izcelties uz apkārtējās vides fona, sākot no interjera līdz pat apģērbam.

Zivis: bāli rozā

1447788087-ghk-astronailpolish-pisces

Tev piemīt trauslums un mīļums, un tava stiprā puse ir tā, ka vienmēr zini, kad savu viedokli paturēt pie sevis. Tu apzinies citu vēlmes un vajadzības, tāpēc vispiemērotākie ir pasteļu toņi, kuri ir universāli un patīk ļoti daudziem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru