Veiksmes horoskops: uzzini, kuras ir laimīgākās zodiaka zīmes!

 

 

DVĪŅI

Diemžēl Dvīņi nav veiksmīgāko zodiaka zīmju vidū. Patiesību sakot, Dvīņu dzīve ir pilna nebeidzamiem izaicinājumiem un šķēršļiem, kas liek laimei izskatīties pēc sapņa. Tomēr ir arī labās ziņas, tavi centieni un kaisle pēc zināšanām nogādās tevi tālāk, nekā veiksme to jebkad spētu izdarīt. Kuram gan nepieciešams šarms vai laba veiksme, ja ir tāds prāts kā tavējais.

 

VĒZIS

Vēzis ir viena no patiesi ar veiksmi apdāvinātām zodiaka zīmēm. Lai arī Vēža ceļu vienmēr bruģēs izaicinājumi, viņa iekšējais kompass un tikumi vienmēr vedīs šīs zīmes pārstāvi pareizajā virzienā.

 

LAUVA

Lauva ir gudrs un apņēmīgs, viņam nav jāuztraucas par veiksmi. Viņa dzīve ir kā māls, bet viņš pats ir tēlnieks, kura rokās šis veidojamais materiāls gulstas. Aizmirsti par četrlapu āboliņiem vai ceriņu “laimītēm”, tu atrodies šofera vietā, sēžot pie savas dzīves stūres. Veic labākās izvēles un tu tiksi apbalvots ar to, ko vēlies gūt.

 

Lasi vēl: Zodiaka zīmju pārstāvji, kuri dzimuši “laimes krekliņā

 

JAUNAVA

Jaunava ir pārliecināta, ka laime viņai vienmēr izslīdējusi no tvēriena un tādēļ viņa ir pieradusi pie vilšanās. Lai arī šķiet netaisnīgi, ka tava dzīve ir grūtāka nekā citiem, tam, kādēļ tev trūkst veiksmes, ir labs iemesls. Tev ir visstiprākie pleci visā zodiakā. Tu esi šeit, lai mācītos no piedzīvotajām grūtībām un parādītu pasaulei, kā tās uzveicamas. Tu esi labākais cilvēks, no kura mācīties.

 

SVARI

Ak, veiksmīgais! Nav nekāds noslēpums, ka Svari ir optimists visās dzīves jomas, tieši tādēļ viss lielākoties notiek kā jau iecerēts. Ja vēlies uzzināt, kādēļ no šaušalīgām situācijām tiec ārā sveikā, tad zini, ka atbilde slēpjas tavā attieksmē un ka par to var pateikties Svaru valdošajai planētai Venērai.

 

SKORPIONS

Lai arī Skorpions parasti lūkojas uz dzīvi no negatīvās puses, patiesībā šīs zīmes pārstāvim veicas. Ja vien viņš velta kaut mazāko piepūli tam, ko dara, viņš iegūst to, ko vēlas. Ja tev nepieciešamas pārmaiņas dzīvē, tad zini, ka viss ir tavās rokās. Tikai nedaudzi ir spējīgi stūrēt savu kuģi tik vienkārši kā to dari tu, un tā ir liela veiksme.

 

STRĒLNIEKS

Apsveicam, tu esi dzimis veiksmīgākajā zodiaka zīmē! Pār tevi valda veiksmes planēta Jupiters, tieši tādēļ tava dzīve šķiet kā salda limonāde, līdz kurai citroni nemaz nav nonākuši. Tas nenozīmē, ka tavā dzīve nebūs grūtību (tā tomēr ir dzīve), par spīti tām, tu nekad nepaliksi bez risinājuma.

 

MEŽĀZIS

Mežāzis ir zodiaka līderis, tieši tādēļ viņam jābūt pirmajam, kas izlaužas cauri grūtībām, lai citiem atbrīvotu ceļu no tām. Par spīti visam, Mežāzis lauzīsies tam visam cauri visai vienkārši. Tik ilgi, kamēr tu esi emocionāli un garīgi piesaistīts problēmu risināšanai, tev vienmēr pietiks veiksmes, lai visu paveiktu.

 

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs šajā loterijā ir izvilcis tukšo lozi. Lai arī dzīve nekad nav bijusi īsti godīga pret Ūdensvīru, viņš arī viens ir vareni labs cīnītājs, kurš vienmēr pamanījies turēt galvu virs ūdens pat tad, ja šķiet, ka neveiksmes viņam virsū līst straumēm.

 

ZIVIS

Agrāk pār Zivīm valdīja veiksmes planēta Jupiters. Tagad tas palicis pagātnē, un par Zivju labo veiksmi gādā Neptūns. Par spīti tam, Jupiters kā sen zudis draugs vēl joprojām velta šai zodiaka zīmei savu ietekmi. Tas nozīmē, ka tev ne tikai ļoti veicas, bet tavu veiksmi diktē arī veselas divas planētas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru