Vai arī Tu neesi sajūsmā par pirmdienām?! Lūk, 8 padomi, kas palīdzēs tās iemīlēt!

1. Atpūtieties svētdienā

Ģenerālā tīrīšana, pikniks ar draugiem, iepirkšanās  – tas viss kā sniega lavīna mums uzbrūk tieši svētdienās. Vakarā mēs esam knapi dzīvi, un līdz ar to arī pirmdienas rītā pamostamies ne visai labvēlīgā noskaņojumā. Tāpēc visus mājas darbus brīvdienās vajadzētu sadalīt tā, lai svētdiena nebūtu tik ļoti pārslogota.

2. Nepārēdieties

Šis padoms gan ir derīgs jebkurai nedēļas dienai, taču svētdienas bieži vien ir svētku dienas vai draugu satikšanas laiks, kad mēs gribot negribot esam spiesti našķoties. Nevakariņojiet pārāk vēlu un neēdiet pirms gulētiešanas, tad arī pirmdienas rītā pamodīsieties bez izteiktās smaguma sajūtas kuņģī.

3. Sakopiet sevi

Šī mazā viltība laima vairāk būs piemērota tieši sievietēm. Svētdienas vakarā Jūs varat veltīt laiku skaistumkopšanai – ieveidojiet matus pirmdienas rītam, savediet kārtībā nagus vai arī iepirkšanās laikā nopērciet kādu jaunu apģērba, tad Jūs ar nepacietību gaidīsiet nākamo rītu. Tad, kad sieviete jūtas skaista, saņem komplimentus, piesaista apkārtējo vīriešu skatienus – viņa ir par sevi pārliecināta, pozitīva un veiksmīga.

4. Neatlieciet svarīgas lietas uz pirmdienu

Piektdienās mums ir dabiska vēlme gribēt pamest darba vietu pēc iespējas ātrāk, taču viss tas, ko tajā dienā atstāsiet neizdarītu, sagaidīs Jūs pirmdienas rītā, turklāt doma par to, visticamāk, sabojās Jums gan svētdienas vakaru, gan visu nākamo darbadienu, tāpēc ir ļoti svarīgā piektdienā visu izdarīt līdz galam un doties brīvdienās ar tīru sirdsapziņu, lai nekas Jums neaizēno jaunās darba nedēļas sākumu.

5. Nekavējiet

Rīta steiga, burzma, sastrēgumi bojā jebkuras dienas rītu, taču it īpaši pirmdienu, tāpēc piecelties vismaz 15 minūtes agrāk, lai mierīgi varat sataisīties un nesteidzoties iziet no mājām.

6. Pārsteidziet sevi

Mēģiniet pirmdienas sākt atšķirīgi no citām nedēļas dienām, ienesiet šajā rītā dažādību, ejiet uz darbu ar kājām, ja vien tas ir iespējams, un ik pa laikam mainiet ierasto maršrutu.

7. Pirmdienas ir grūtas dienas

Pēc statistikas tieši šajā dienā tiek gūtas visvairāk traumas darba vietās un vairāk nekā citās dienās saasinās dažādas hroniskas saslimšanas, taču tikai Jūsu pašu spēkos ir padarīt šo dienu daudz mierīgāku un vieglāku.

8. Atgādiniet sev, ka pirmdiena – tas nav iemesls skumt

Tā taču ir vēl viena Jūsu dzīves diena, par kuru Jums noteikti būtu jāpriecājas, tāpēc nepadodieties vispārējam drūmumam – smaidiet un, iespējams, pirmdiena kļūs par Jūsu mīļāko nedēļas dienu!

 

 

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru