Vai tev kaut kas dzīvē būtu jāmaina? Svarīgas pazīmes, kuras nevar ignorēt

Izlasi un saproti, vai arī tev kaut kas dzīvē nebūtu jāpamaina!

Reizēm sevi no malas grūti redzēt, bieži vien mēs neapjaušam un neaizdomājamies par to, cik slikti jūtamies, cik bieži dzīvojam pagātnē, cik regulāri uztraucamies vai cik noguruši jūtamies.

Tu uztraucies

Nav spēcīgākas zīmes par pastāvīgu satraukšanos. Kad nepieciešamas pārmaiņas, tev sava dzīve sāk šķist pretīga. Tev jābūt gatavai kaut ko krasi mainīt.

Tu pastāvīgi dzīvo sapņu pasaulē vai pagātnē

Sapņošana ir pozitīva iezīme. Arī atmiņu godināšana tāda ir. Bet, ja tu ievēro, ka pastāvīgi dzīvo pagātnē vai sapņo par nākotni, ir pienācis laiks pārmaiņām. Teic vaļā no vecā un tiecies uz jauno.

Tev bail no darba

Darbā mēs pavadām krietnu daļu sava laika. Mēs droši vien strādāsim arī 60 gadu vecumā, darbam veltot tās pašas 40 stundas nedēļā. Saprotams, ja darbā kaut kas nav kārtībā, tad arī tavā dzīvē kaut kas neiet tā, kā pienākas. Ja tev bail no sava darba, iespējams, ka ir pienācis atrast citu darbavietu.

Tu satraucies

Vienu no pārmaiņu nepieciešamības cēloņiem vari visai vienkārši ievērot pats – ja cilvēki tevi aicina nomierināties, atslābināties vai doties atvaļinājumā. Satraukums nav laba lieta.

Tu esi noguris

Iespējams, ka neesi fiziski noguris, bet tev viss ir apnicis. Tu esi noguris no dzīves. Noguris no visa. Noguris no darba, mājām, pilsētas burzmas. Vienkārši noguris. Iespējams, ir pienācis īstais brīdis pārmaiņām.

Tev skauž citu panākumi

Tiklīdz ievēro, ka kļūsti skaudīgs par to, kas ir citiem cilvēkiem, nepieciešams dzīvē ieviest ko jaunu.

Avots: higherperspectives.com

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru