Vai viņš pēc tevis ilgojas? Noskaidro, izlasot šo horoskopu!

Lauva

Lauva kļūs greizsirdīgs, kad pieminēsi citus pievilcīgus cilvēkus, ar kuriem satikies. Viņš atklāti turpinās tevi iztaujāt par tavu esošo attiecību statusu. Lauva jau no paša sākuma izrādīs patiesu interesi pret to vai tu esi vai neesi pieejams/-a attiecību veidošanai.

Jaunava

Jaunava centīsies ieplānot kādu pasākumu ar tavu līdzdalību. Viņa pat būs gatava mainīt savu dienaskārtību, lai izbrīvētu laiku tev. Ja Jaunavai tevis pietrūkst, viņa pieliks daudz pūļu, lai parādītu, ka viņa nav pret tevi vienaldzīga.

Svari

Svari aplūkos visas bildes vai ierakstus, ko būsi publicējis savos sociālajos konts. Viņi atzīmēs, ka viņiem patīk visas tevis publicētie attēli. Svari neviļus ar emocijzīmēm piesārņos visus ziņojumus, kurus tev sūtīs, zini, ka tavi sociālie konti tiek aplūkoti no galvas līdz kājām.

Skorpions

Skorpions piedzersies un uzrakstīs tev kaut ko nesaprotamu. Viņš var nakts vidū atsūtīt tev ziņojumu ar tekstu “man tevis pietrūkst” vai tās pašas nakts laikā aicināt tevi satikties. Tiklīdz Skorpions būs izdzēris pāris glāzes kā stiprāka, viņš atklās visu, ko domā.

Lasi vēl: Katras zodiaka zīmes tipiskākās flirta frāzes. Kādas ir tavas?

Strēlnieks

Strēlnieks nogaidīs līdz tavai dzimšanas dienai vai kādiem citiem nozīmīgiem svētkiem, lai sazinātos ar tevi. Viņi veltīs visu savu spēku un izdomu, lai turpinātu sarunu, neļaujot tai pārtrūkt. Strēlnieks sagaidīs ideālo brīdi, lai rīkotos un tiklīdz tas pienāks, šis mirklis netiks izšķērdēts velti.

Mežāzis

Mežāzis pats tev pirmais uzrakstīs, viņš ar tevi flirtēs un jautās vai tev viņa pietrūkst. Lai arī viņš stostīsies un stumdīsies ar savu jūtu atklāšanu, tomēr, ja labi būsi iepazinis/-usi Mežāzi, tu zināsi, kas notiek viņa prātā un uz ko viņš īsti mērķē.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs darīs tev zināmu, ka kāda konkrēta filma vai dziesma viņam atgādina tevi. Viņš nereti sūtīs tev ekrānuzņēmumus vai smieklīgus attēlus, kas tev varētu patikt. Ūdensvīrs darīs zināmu, ka viņš vienmēr patur tevi prātā.

Zivis

Zivis tev atgādinās par jokiem, kurus zināt tikai jūs abi. Šīs zīmes pārstāvis noteikti apvaicāsies: “Vai tu atceries to reizi, kad…?” Zivis dalīsies atmiņās par kopīgi pavadītajiem brīžiem un liks tev pēc tiem skumt tik pat lielā mērā, kā par tiem skumst šīs zīmes pārstāvis.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru