Vai viņš pēc tevis ilgojas? Noskaidro, izlasot šo horoskopu!

 

Lūk, kā pēc zodiaka zīmes noteikt vai cilvēks pēc tevis ilgojas!

Auns

Auns uzrakstīs tev īsu un šķietami bezjēdzīgu ziņu, piemēram “Čau”. Ja Auns ir aktīvs sociālo tīklu lietotājs, iespējams, ka viņš atzīmēs ar “man patīk” tavas mēnesi vecās Instagram bildes. Nav šaubu, ka šīs zīmes pārstāvis uzvedīsies tā it kā nekas nebūtu noticis, tomēr tas, ka viņš sniedzas pēc tevis jau liecina, ka tevis viņam pietrūkst.

Vērsis

Vērsis uzrakstīs tev ko muļķīgu – viņš atsūtīs kādu smieklīgu ainiņu no iemīļotākā seriāla, par ko pasmieties vai arī uzdos jautājumus par to šiko restorānu, kuru apmeklēji nedēļas nogalē – tas viss tiks darīts ar nodomu, lai uzturētu sarunu. Tad, pavisam negaidīti, jūs saskriesieties tavā mīļākajā kafejnīcā. Vērsis gan vairāk liksies draudzīgs, nevis koķets.

Lasi arī: Šo zodiaka zīmju sievietes iekarot ir neticami grūti

Dvīņi

Dvīņi gari un plaši centīsies pārliecināt, ka viņi ir ārkārtīgi garlaikoti. Protams, ka pie lietas pieder arī jautājums, ko tu grasies šovakar pasākt. Šīs zīmes pārstāvis sniegs liegus pavedienus tam, ka vēlas pavadīt vairāk laika kopā ar tevi, tā arī tieši neatzīstot to.

Vēzis

Vēzis uzrakstīs pamatīgu vēstuli, kurā atklās savas jūtas un izkratīs savu sirdi. Viņš atklāti pateiks ko jūt pret tevi un cerēs, ka tu spēsi novērtēt viņa atklātību. Vēzis no visas sirds cerēs, ka arī tu jūties tieši tāpat.

Lai lasītu rakstu tālāk, šķir otru lappusi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru