Vecāku horoskops: uzzini, cik liela ģimene ir piemērota tieši Tev!

AUNS

Bērni: daudz

Auns pieņem impulsīvus lēmumus, kuri šķiet lieliski dotajā brīdī, kas ne vienmēr ir slikti. Pār Aunu dominē Marss, no kura šī zīme ir aizguvusi savu cīņassparu, un tas palīdzēs tikt pāri jebkurām vecāku būšanas problēmām, pat tad, ja to ir vesels lērums!

VĒRSIS

Bērni: 2

Vērsis vislabāk tiks galā tad, ja ģimenē būs divi līdzīga vecuma bērni. Ņemot vērā, ka Vērsis ir pacietīgs un rūpjpilns, viņam lieliski padodas bērnu audzināšana, tomēr, ja bērnu ir vairāk nekā roku ar kurām tos saturēt, Vērsim tas sagādās nopietnas problēmas!

DVĪŅI

Bērnu skaits: dvīņi

Dvīņi ir divpusēji, viņi ir mīloši un ģeniāli. Savas zodiaka zīmes dēļ, viņiem ļoti patīk viss, kas ir pārī. Pat tad, ja Dvīņu enerģija ne vienmēr ir tam gatava, viņi iemācīsies to, ka arī savus mazos rezgaļus var padarīt par maziem Einšteiniem!

VĒZIS

Bērni: 2

Kašķīgais garastāvokļa cilvēks Vēzis dziļi uztraucas par mājās notiekošo un savu ģimeni. Vislabāk Vēzis tiek galā ar diviem bērniem, kuriem ir vairāku gadu starpība. Tādējādi Vēzim ir iespēja pāris gadus atpūsties un mācīties no savām kļūdām.

LAUVA

Bērni: 2 – 4

Lauvām padodas vairāku lietu darīšana vienlaikus, kā arī šajā zīmē dzimušie ir apveltīti ar neiedomājamu pacietību. Lauvām piemīt izteikts vecāku instinkts, kas ir svarīgāks par individuālo neatkarību. Tas padara Lauvas par bērnu audzināšanas ekspertiem, viņu bērni būs lieliski sagatavoti dzīvei.

JAUNAVA

Bērni: 1

Ņemot vērā Jaunavas nemierpilno prātu, viņas vienmēr pārlieku piedomā un uztraucas par katru vecāku būšanas sīkumu (un dzīvi kā tādu). Tas nozīmē, ka vislabākā izvēle noteikti būs tikai viena bērna audzināšana, kuram var veltīt visu mīlestību un uzmanību, cenšoties nesatraukties par to vai bērna audzināšana ir pienācīgi izdevusies.

SVARI

Bērni: 2, 4 vai 6

Nosvērtie Svari dod priekšroku godīgumam un vienlīdzībai, tieši tādēļ viņu ģimenē noteikti būs pāra skaits bērnu. Svari ir ļoti piemēroti audžuvecāku lomai, jo viņi ir īpaši līdzjūtīgi pret bērniem, kuriem nepieciešama gādīga ģimene.

SKORPIONS

Bērni: vesels pulks bērnu

Lai arī Skorpioni ir karstasinīgi, tas nebūt nenozīmē, ka viņiem nav bērnu audzināšanai nepieciešamo īpašību. Šī, ar aso prātu apveltītā, zodiaka zīme mīl bērnus, kā arī ļoti vēlas dibināt spēcīgu ģimeni. Tas nozīmē, ka Skorpioniem būs tik daudz mazbērnu, ka viņu vārdus nevarēs iegaumēt!

STRĒLNIEKS

Bērni: 0 – 1

Lai arī Strēlnieks pēc dabas ir ļoti stilīga personība, viņam problēmas sagādā ilgstoša atrašanās vienā vietā. Tas vecāku būšanas atbildības nastu Strēlniekam var padarīt pārlieku smagu. Par spīti tam, Strēlnieki ir gudri un viņiem piemīt nepiesātināms ceļotāja gars. Ja Strēlnieks tomēr lemj par labu bērna ienākšanai ģimenē, tad atvase noteikti tiks personīgi iepazīstināta ar pasaulē skaistākajām vietām.

MEŽĀZIS

Bērni: 3

Mežāzis ir radis darīt itin visu. Mežāži ir tie vecāki, kuriem ir trīs līdzīga vecuma bērni un viņi tiek ar tiem galā, pamanās strādāt un arī uzturēt māju ideālā kārtībā. Šīs zīmes bērni būs ne tikai labi instruēti (Mežāži parasti zina visu), bet viņi arī zinās, kā palīdzēt vecākiem mājas darbos un padarīt viņus lepnus.

ŪDENSVĪRS

Bērni: 1

Lai arī Ūdensvīriem piemīt bērnišķa enerģija, viņi dzīvo iedomu pasaulē, tas var novest pie nelāgām sekām, ja šīs zodiaka zīmes apgādībā ir vairāk par vienu bērnu. Ūdensvīri ir spējīgi piemēroties, tādēļ tiks izmēģināts simts un viens paņēmiens bērna audzināšanai, līdz tiks atrasts īstais.

ZIVIS

Bērni: vismaz 5, iespējams arī vairāk

Zivis ir emociju pilnas un viņas piesaista bērnu nevainīgums. Zivis radīs saviem bērniem īpašu telpu, līdzīgi kā bērnudārzu, lai tie ikdienā varētu augt un attīstīties atbalsta un beznosacījumu mīlestības augsnē.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru