Vecmāmiņu burvestības: negatīvās enerģijas noņemšana ar jēlu olu

ola_udens

Seno laiku zāļu sievas un dziedinātājas bieži veikušas šādu vienkāršu rituālu – negatīvās enerģijas, tostarp lāsta un dažādu kaišu, noņemšanu ar jēlas olas palīdzību.

Glāzi līdz pusei piepilda ar ūdeni, tajā iesit jēlu olu, to neizmaisot. Noliecas virs glazes, čukstot šādu vārdojumu: “Lai viss nešķīstais, viss sliktais satek šajā glāzē”. Glāzi pa nakti atstāj pie gultas galvgaļa….

Glāzi līdz pusei piepilda ar ūdeni, tajā iesit jēlu olu, to neizmaisot. Noliecas virs glazes, čukstot šādu vārdojumu: “Lai viss nešķīstais, viss sliktais satek šajā glāzē”. Glāzi pa nakti atstāj pie gultas galvgaļa.

No rīta uzmanīgi jāapskata glāzē peldošā ola. Dzeltenums simbolizē cilvēka dzīvi, bet baltums atbilst apkārtējai videi: var būt burbulīši, diedziņi, kas tiecas augšup, apmiglojums vai pat ola izskatīties kā sakulta putās.
Skaudība un nelabvēlība parādās kā migliņa ap dzeltenumu.

Ja dzeltenums ir izplūdis — iespējams, kāds atklāti vai slepenībā novēl psihisku saslimšanu (senāk teiktu – kaut tu prātu pazaudētu).

Atsevišķu orgānu problēmas parādās kā diedziņi, kas stiepjas no dzeltenuma uz šķidruma virspusi, reizēm virspusē ir arī burbulīši. Cik diedziņu, tik arī slikta vēlējumu. Ja pavisam traki kāds nobrīnējis, iespējamas putas, sajaukts dzeltenums, tādas kā figūras.

Glāzes saturu jāizlej izlietnē, jāatver aukstā ūdens krāns un jāsaka šādi vārdi: “Lai viss sliktais, viss nešķīstais aiziet zemē kopā ar ūdeni, māmuļa zeme visu savāks, visu uzņems sevī un pārveidos.”

Glāzi kārtīgi izskalo ar aukstu ūdeni, rokas nomazgā līdz elkoņiem. Mēnesī šo rituāli izpilda deviņas dienas (var ne pēc kārtas). Ja pēc pilna cikla ola no rīta izskatās tāpat kā vakarā, atkārtot nevajag, ja ne – jāatkārto vēl divas reizes (trīs mēnešus pēc kārtas, vēlams, ritmiski, piemēram, no 1. līdz 9. katra mēneša dienai).

Sadzīves negatīvās enerģijas noņemšanai (sīki strīdi, konflikti darbā, ģimenē) pietiek nolikt olu vienu reizi. Slimniekiem un maziem bērniem olu var nolikt pie galvgaļa diendusas laikā.

Avots: neo-ezoterika.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru