Vedeklu horoskops – kādas ir tavas attiecības ar vīra māti, atbilstoši tavai zodiaka zīmei

Lauva

Pati sev labākā draudzene un mīļotā. Pompoza, demonstratīva uzvedībā, patīk laist putekļus acīs, lielīties ar neesošiem sasniegumiem, tiecas būt uzmanības centrā. Emocijas neslēps, vienmēr izvairīsies no rutīnas un garlaicības. Ja viņa uzdāvinās vīramātei dārgu dāvanu, nesāciet priecāties par agru – tā vienkārši ir apnikusi iepriekšējai īpašniecei.

Jaunava

Rosīga, darbos lielu uzmanību pievērš sīkumiem, bieži uztaisa no mušas ziloni. Skeptiska, neiecietīga pret svešu viedokli, ļoti pedantiska. Pārspīlēti saudzīgi izturas pret savu veselību – ir gatava uzvilkt zeķes pirms pedikīra. Ļoti mīl, kad naudas ir vairāk nekā pietiekami.

Svari

Spēlē uz vīriešu vājībām. Diplomātiska, izvairās no asiem momentiem, sasniedz mērķi ar neatlaidību un elastīgumu. Nedaudz snobiska, bet ir atkarīga no citu viedokļa. Lutina vīru, viņa vecākus, bet visvairāk – bērnus.

Skorpions

Čūska ar histērisku psihi, grūti izskaidrojamām garastāvokļa svārstībām, slimīgu apvainošanos, atriebības un varaskāri. Redz cilvēkiem cauri. Mīl melno humoru, mistiku un uztver dzīvi melnās krāsās.

Strēlnieks

Viņu pat aklais ieraudzīs. Vienmēr viņas dvēsele ir neapmierināta, zinātkāra, azartiska. Ir nosliece mainīt vietas. Darbaholiķe. Reliģioza, bet neskatoties uz to – viltniece, intrigante, cilvēku izmantotāja.

Mežāzis

Viņai piemīt emocionāla nomāktība, kad ir jāpārvar iekšējā pretestība, izrādot patiesas emocijas. Ārēji nesatricināma, ir nosliece manipulēt ar cilvēkiem. Un kaut gan viņa ir iedomīga un uzmanīga, par savu mīlestību viņa ir gatava nožņaugt jebkuru sāncensi.

Ūdensvīrs

Viņas dvēsele vienlaicīgi ir gan atvērta, gan noslēpumaina. Necieš personīgas brīvības ierobežošanu, viņai apkārt ir dīvaini cilvēki un eksotiski priekšmeti. Stūrgalvīga, kaprīza un nežēlīga, kad viņai mēģina uzspiest jebkuras formas atkarību. Labāk ir ļaut viņai vest dīvainu dzīvesveidu un būt ar viņu draugos – draudzībā viņa ir uzticama.

Zivis

Smalks psihologs. Iešauj amora bultu savam topošam vīram tieši sirdī. Maiga, gādīga, darbīga. Viņai tikai jāapstājas, un visi apkārt sāk skraidīt. Ideāla vedekla – viņai nav jālūdz pasēdēt ar slimu vīramāti, jo viņa māk just līdzi.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru