Šķiršanās reitings – kurām zodiaka zīmēm sāp visilgāk un trakāk?

Katrs šķiršanos uztver pavisam citādāk. Ja kādam iestājas teju depresija, tad kāds tam diezgan ātri spēj tikt pāri. Uzzini, kā tavu uzvedību pēc šķiršanās ietekmē horoskops!

Zodiaka zīmes sakārtotas secībā no tām, kuras šķiršanos uztver vissāpīgāk līdz tām, kuras tam tiek cauri salīdzinoši mierīgi.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kuras pēc šķiršanās mēdz ienīst savus bijušos

1.vietā Vēzis. Šķiršanās viņiem var sagādāt lielas grūtības. Tas viss var novest līdz kaut kāda veida depresijai. Viņiem ir nepieciešams ilgs laiks, lai uzsāktu jaunas attiecības. Parasti mēdz gremdēties atmiņās par bijušajiem.

2. vietā Zivis. Zivis ir tie cilvēki, kuri vēlas palīdzēt teju visai pasaulei, bet bieži vien aizmirst paši par sevi. Šķiršanās brīdī viņi pārdzīvo ne tikai par sevi, bet domā, kā jūtas otrs cilvēks. Zivīm noteikti vajag daudz laika, lai aizmirstu bijušo un izveidotu jaunas attiecības, notikušais liks Zivīm ievērot slepenību un izolēties no sabiedrības.

3.vietā Skorpions. Skorpioni ir bezgala kaislīgi mīlnieki. Viņiem viss ir ar galējībām – vai nu mīl vai nu ienīst. Šķiršanos pārdzīvo ilgi un smagi, tomēr cenšas uz āru to neizrādīt.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kuras pēc šķiršanās mēdz ienīst savus bijušos

4.vietā Vērsis. Paiet ilgs laiks, kamēr viņš aizmirst savu bijušo. Tev nav ieteicams veidot jaunas attiecības, pirms neesi pavisam aizmirsis savu bijušo partneri.

5. vietā Svari. Kā jau īsti romantiķi, nereti mēdz iemīlēties līdz ausīm. Ja šķiršanās iniciators ir bijis Svaru partneris, tad diezgan ilgi un dikti vainos sevi.

6.vietā Auns. Stūrgalvīgi gājieni no viņa puses teju ir gaidāmi, Aunam pēcāk ir visai grūti saņemties un atsākt darbus to ierastajās sliedēs.

7. vietā Lauva. Daudzus notikumus mēdz uztvert visai dramatiski un pārspīlēti, tai skaitā arī šķiršanos. Var gadīties, ka pēc šķiršanās uz bijušo tur ļaunu prātu.

8. vietā Strēlnieks. Nevarētu teikt, ka viņi bezgalīgi pārdzīvo, jo pēc dabas ir optimisti, tomēr tuvākie cilvēki ievēro viņa garastāvokļa maiņas. Skaidrs ir viens – uzmanības Strēlniekam netrūkst, tāpēc jaunie pielūdzēji kalpo kā “plāksteri”, kuri uz neilgu liek aizmirst par sirds sāpēm.

Lasi vēl: 5 Zodiaka zīmju sievietes, kuras ir visgrūtāk aizmirst pēc šķiršanās

9. vietā Jaunava. Jaunava ir tas cilvēks, kurš izmisīgi cenšas vadīties pēc loģiskās domāšanas, pat tad, ja sirds iebilst. Pēc šķiršanās mēģina izanalizēt katru savu kļūdu.

10. vietā Dvīņi. Viņi izvēlēsies to neizrādīt, kaut arī dziļi sirdī pārdzīvos. Pēc šķiršanās atsevišķos gadījumos var nodoties trakiem piedzīvojumiem, taču vairumam tas ir labs stimuls uzlabot savu dzīvi.

11. vietā Mežāzis. Šie cilvēki pēc šķiršanās, visticamāk, vairāk laika veltīs tām nodarbēm, kas viņam patiešām ir svarīgas. Tiklīdz tiem tam pāri, tā mēģina uzsākt jaunu dzīvi.

12. vietā Ūdensvīrs. Parasti atsakās runāt par bijušo mīļoto vai šķiršanos, izvairās no visa, kas atgādina bijušo otro pusīti. Velns zina, kas notiek viņu prātos, jo par savām sajūtām nemēdz runāt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru