Vēl visu var paspēt! Lietas, kas katrai zodiaka zīmei jāizdara līdz 2018. gada beigām

AUNS

Iemācieties, kā atrast piedzīvojumus ikdienas dzīvē tieši tur, kur pašlaik atrodaties – iemācieties spēlēt kādu mūzikas instrumentu, pierakstieties nodarbībām priekšmetā, par kuru jūs pilnīgi neko nezināt, ieplānojiet braucienu uz vietu jūsu pilsētā, kurā jūs nekad neesat bijuši. Vienmēr atcerieties, ka piedzīvojumiem nav nepieciešama dārga villa vai sveša valsts.

VĒRSIS

Iemācieties samierināties ar faktu, ka jūs nevarat visu kontrolēt. Turpiniet būt tā pati mīlošā, atbalstošā un jaukā persona un draugs, kāds vienmēr esat bijuši. Tiešām iesakām lēnām samierināties ar domu, ka jūs nespējat kontrolēt citus cilvēkus – nopietni apdomājiet meditēšanu, grāmatu lasīšanu vai sportošanu, lai palīdzētu to līdz galam saprast.

DVĪŅI

Atrodiet veidu, kā stāties pretī vai arī cīnīties ar lietām, kuras ikdienā jūs nomoka – nedrošība, šaubas par sevi, nemiers, nervozitāte, spriedze. Jūs varat izmēģināt dažādas terapijas vai iknedēļas jogas nodarbības. Varat sākt arī ar daudz mazākiem darbiem, piemēram, iegādājieties grāmatu, kurā aprakstīts viss par jūsu problēmām, vai arī izrunājieties ar draugu, kuram uzticaties.

Lasi vēl: HOROSKOPS: Lūk, kāpēc tava otrā pusīte reizēm tevi nevar izturēt

VĒZIS

Koncentrējieties uz spēju palaist vaļā visu nevajadzīgo – pieņemiet to, ka jūs nespējat kontrolēt citu cilvēku emocijas. Iemācieties piedot cilvēkiem, kas jūs sāpināja (pat tad, ja viņi jums neatvainojās), iemācieties saprast, kas ir dusmas un naids, lai spētu tos samazināt un strādāt pie tā, lai tie vairs nekontrolētu jūs un jūsu dzīvi. Iemācieties nepieķerties lietām, kuras spēj jūs tikai un vienīgi gremdēt.

LAUVA

Koncentrējieties un ieguldiet daudz vairāk piepūles tajā, lai mācītos no citiem. Jums nav nekādu problēmu sekot līdzi savas dzīves kaislei un izpausties savā radošumā. Taču jums rodas problēmas apzināties, ka mācīties ir iespējams no jebkura cilvēka, neskatoties uz viņu zināšanu vai pieredzes fona. Paši gudrākie cilvēki ir tie, kas saprot, ka dzīvē iespējams mācīties no pilnīgi ikviena cilvēka.

JAUNAVA

Pielieciet daudz lielākas pūles, lai spētu par sevi pastāvēt. Jūs tik ļoti satraucaties par to, lai neaizskartu citus cilvēkus vai pat vienkārši nepateiktu viņiem neko sliktu pretī, ka aizmirstat par to, cik svarīgi ir spēt pastāvēt par sevi. Pirms šī gada beigām, centieties daudz biežāk pieprasīt to, kas jums ir nepieciešams, un nebaidieties izteikt savu viedokli, kad tas ir iespējams.

SVARI

Piestrādājiet pie sava nemiera un bailēm kaut ko palaist garām. Jūs tik ļoti baidāties palaist kaut kur garām kaut ko interesantu, ka jūs aizmirstat par tagadni un visām labajām lietām, kas ar jums notiek šajā brīdī jūsu pašu acu priekšā. Kopš šī brīža koncentrējieties tam, lai jūs dzīvotu tagadnē, kā arī daudz vairāk tiktos ar cilvēkiem un saprastu, ka jāspēj būt laimīgiem tur, kur esat.

SKORPIONS

Piestrādājiet pie savas skaudības brīdī, kad veiksme un panākumi piemeklējuši citus cilvēkus, nevis jūs. Nav nekā slikta laiku pa laikam izjust skaudību, taču jūs nedrīkstat ļaut tai ietekmēt jūsu ikdienas dzīvi. Tādēļ atlikušajā gada daļā centieties un koncentrējieties uz to, lai priecātos par citu cilvēku veiksmi. Jums ir jāsaprot, cik lieliska ir spēja būt priecīgiem par citu panākumiem, kā arī jāapzinās, ka šādos gadījumos no jums nekas netiek atņemts.

STRĒLNIEKS

Ieguldiet daudz vairāk piepūles, lai darbus darītu daudz aktīvāk, mērķtiecīgāk un apzinātāk. Jums tik labi izdodas kļūt pozitīviem, elastīgiem un spēt pielāgoties jebkurai situācijai, ka tas reizēm noved pārlieku tālu, proti, jūs dzīvē mudina doma “paskatīšos, kas tālāk būs”. Līdz šī gada beigām koncentrējieties uz aktīvu un pārdomātu lēmumu pieņemšanu, tā vietā, lai ļautu liktenim izlemt visu jūsu vietā.

Lasi arī: Ķīniešu horoskops 2018. gadam – lūk, kas jūs sagaida!

MEŽĀZIS

Lai gan tas izklausās pavisam viegli, taču centieties dzīvē gūt baudu un priecāties. Iesakām mazliet vairāk dzīvot. Jūs vienmēr plānojat visu piecus gadus uz priekšu, esat izplānojuši jau savus karjeras plānus – tas ir fantastiski! Taču jums ir jāatrod vieta dzīvē arī tam, lai jūs būtu daudz muļķīgāki, vieglāki, kā arī nedaudz nebēdnīgāki. Tā kā 2017. gads iet uz beigām, ļaujiet sev kļūt mazliet izklaidīgākiem un laiku pa laikam mazliet “palaisties”.

ŪDENSVĪRS

Jūsu mērķi ir tik pat sarežģīti, cik vienkārši – centieties daudz vairāk atvērties. Lai gan jums varētu šķist, ka emocionālā nodalīšanās un sevis slēpšana no pasaules jūs pasargās, patiesībā ilgtermiņā tas nodarīs jums vēl lielākus kaitējumus. Mēs esam ieprogrammēti paļauties uz citu cilvēku sirdīm. Tieši tādēļ, tā kā šis gads iet uz izskaņu, ļaujiet nākamajam gadam atvērties kā jaunai lapaspusei jūsu dzīvē – koncentrējieties uz to, lai jūs kļūtu daudz atvērtāki. Jūs varat to darīt lēnām un nesteidzīgi, turklāt pret cilvēkiem, kurus mīlat un kuriem uzticaties

ZIVIS

Centieties uzstādīt sev augstākus standartus. Jūsu līdzjūtībai nav robežu, bet jūs nekad sevi neizaicināt izmantot savu neticami lielo potenciālu. Tādēļ atlikušajā gada daļā saņemieties izdarīt ko tādu, kas jūs biedē – saņemieties drosmes, lai pieteiktos darbā, kurā jūs neesat gana kvalificēti, kā arī izaiciniet sev sniegt izaugsmi cik vien iespējams.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru