HOROSKOPS: Lūk, kāpēc tava otrā pusīte reizēm tevi nevar izturēt

Katram ir tādas īpašības, kuras parādās tikai ar laiku. Attiecību sākumā teju ikviens mēģina sevi parādīt labākajā gaismā, tomēr diez cik ilgi to neizdodas noslēpt. 

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Auni ir ļoti enerģiski un vienmēr gatavi piedzīvojumiem, taču tas var negatīvi ietekmēt viņu attiecības. Viņiem nepatīk rutīna un tas, ka viss ir ļoti paredzams, tādēļ bieži mēdz aiziet, nemaz nepaziņojot par to savam partnerim.

Viņi vienmēr ļoti daudz sagaida no citiem cilvēkiem, taču bieži vien nepaskaidro, ko tieši vēlas.

Tādas prasības, kopā ar viņu ļoti impulsīvo raksturu, var smagi apgrūtināt attiecību veidošanu.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Ir zināms, ka Vērši ir ietiepīgi un ļoti noslēpumaini cilvēki. Līdzko salauzīsiet šo spēcīgo ārējo čaumalu, kurā viņi sevi ir ievietojuši, jūs uzreiz uzzināsiet, ka viņi patiesībā ir apsēsti ar panākumiem.

Tajā nav nekā slikta, līdz tas sāk ietekmēt apkārt esošos cilvēkus. Apkārt esošos cilvēkus, maigi sakot, atbaida tas, ka Vēršiem viss vienmēr rit pēc “vai nu viss būs tā, kā es gribu, vai nenotiks vispār”.

Lasi arī: Jūsu attiecībām nav lemts ilgs mūžs, ja tavs partneris dara šīs lietas

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Dvīņu lielākā nepilnība – nežēlība. Nav tā, ka viņiem par visu ir vienalga, taču viņiem ir ārkārtīgi grūti izrādīt citiem līdzjūtību.

Viņi šķiet auksti un bezjūtīgi, taču reti kad speciāli tā uzvedas. Tas viss var atbaidīt partneri, jo ar Dvīņiem ir ļoti grūti veidot attiecības.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēži ir ļoti, ļoti jūtīgi. No vienas puses, tas ir ļoti labi, jo viņi šo īpašību attīsta arī savās attiecībās, veidojot tās jutekliskas, maigas un mīlošas.

Taču šīs īpašības dēļ viņi ir tendēti visu uzņemt pārāk asi un tik pat asi uz visu arī reaģē.

Lai lasītu tālāk par pārējām zodiaka zīmēm, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru