Vēlies iepatikties savai simpātijai? Iespējams, ka šis horoskops tev var palīdzēt

Lauva

Lai iepatiktos Lauvai tev jābūt uzticamam, pašpārliecinātam, jāspēj regulāri veltīt viņam pienācīgus komplimentus, jāparāda savs dāsnums un patiesi jāsmejas par Lauvas izteiktajiem jokiem, tad viss būs brīnišķīgi.

Jaunava

Lai iepatiktos Jaunavai tu nekad nedrīksti viņu pievilt, tev pašam augstā līmenī jārūpējas par savu izskatu, jābūt pacietīgam un jāspēj garantēt inteliģenta rakstura sarunas.

Svari

Ja vēlies iepatikties Svariem, tu nedrīksti būt pārlieku dramatisks. Tev jāparāda, ka Svari tev nav vienaldzīgi, ka tu spēj ātri pieņemt lēmumus, kā arī tev jābūt smieklīgam un koķetam, kad tas vajadzīgs. Tāpat Svariem ir svarīgi būt kopā ar cilvēku, kurš spēj viņus darīt laimīgus.

Lasi arī: Kāda veida draudzene ir katras zodiaka zīmes sieviete

Skorpions

Lai iepatiktos Skorpionam, tev jāparāda, ka esi ambiciozs cilvēks, kurš respektē privātumu un ciena mistiku. Tāpat tev jāspēj izprast Skorpiona jūtas un jāspēj atklāti paust sava seksualitāte.

Strēlnieks

Ja vēlies iepatikties Strēlniekam, tev jāpierāda, ka esi pašpārliecināts, piedzīvojumu kārs un brīvi domājošs. Tāpat tev noteikti jāspēj izaicināt Strēlnieks uz dažādām lietām, jābūt godīgam pret viņu un attiecībās jāsaglabā vienkāršība.

Mežāzis

Lai iepatiktos šajā zīmē dzimušajam cilvēkam, tev jādemonstrē, ka mīlestību uztver nopietni, esi orientēts uz mērķu sasniegšanu, spēj cienīt Mežāzi un būt pašpārliecināts. Lai arī Mežāzis sākotnēji var šķist nedaudz atturīgs, ievērojot šo īpašību izpausmi, viņš noteikti atbrīvosies un pieķersies tev.

Ūdensvīrs

Iepatikties Ūdensvīram būs vienkārši, ja parādīsi, ka esi radošs, rotaļīgs, nedaudz noslēpumains, jautrs, nesarežģīts un sociāli aktīvs. Ņem vērā, ka Ūdensvīram laiku pa laikam nepieciešama atelpa no cilvēkiem, tas nozīmē, ka tev jāspēj viņam sniegt arī brīvību.

Zivis

Lai iepatiktos Zivīm, tev viņām jāparāda, ka esi gādīgs, maigs un pieklājīgs. Tev jāspēj Zivis pārsteigt labā veidā, šīs zīmes pārstāvis būs sajūsmā, ja spēsi dalīties savās domās, pārdzīvojumos un bažās, kā arī sniegt viņam tādu pašu atbalstu, kādu viņš sniedz tev.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru