Vēža raksturojums – pirmā, otrā un trešā dekāde

Noskaidro, kas raksturo katras dekādes Vēzi!

Ja jūs piedzimāt laikā no 22. jūnija līdz 2. jūlijam

Jūsu jūtīgā daba un emocionālā izpratne padara jūs par dabisku ekstrasensu. Jums ir nosliece vienkārši “zināt”, ko citi domā vai izjūt. Tā ir jūsu pašu izvēle, vai attīstīt tālāk šīs iemaņas un rast iespēju palīdzēt citiem. Starp citu, jums visvairāk tieši patīk palīdzēt citiem. Jūs esat ļoti dāsns cilvēks, kas citu labā darītu jebko. Jūs ilgojaties pēc drošības sajūtas un mīlestības – ne tikai tās, kuru varat sniegt citiem, bet arī tās, kuru citi var sniegt jums. Jums piemīt arī ļoti radoša daba, kas palīdz jums dzīvē iegūt jebkuru darbu, kas atspoguļos jūsu radošumu un talantus. Vislaimīgākie esat tuvu draugu un sev mīļu cilvēku kompānijā, kad jūs zināt, ka šie cilvēki jūs mīl, apbrīno un ciena.

Ja jūs piedzimāt laikā no 3. jūlija līdz 12. jūlijam

Jūs esat ārkārtīgi privāta persona, kam nepatīk pārāk daudz par sevi atklāt. Tajā skaitā ietilpst arī tuvi draugi, ģimenes locekļi un otrās pusītes. Jūs esat ļoti noslēpumaini, turklāt ļoti labi paturēsiet pie sevis visādus noslēpumus. Neviens nekad nepazīst jūs līdz galam – jūs esat kā neatrisināma mistērija. Atšķirībā no citiem Vēžiem, jūs neļaujat sirdij pārvaldīt jūsu smadzenes. Jūs esat emocionāli un jutīgi, taču nekad neļausiet sirdij pārvaldīt savu veselo saprātu. Tas var novest pie iekšējiem konfliktiem, jo smadzenes saka vienu, bet sirds – pavisam ko citu. Taču, par laimi, parasti uzvar veselais saprāts. Jums ir ļoti specifiskas emocionālās prasības, tādēļ vislaimīgākie jūtaties drošās, emocionālās attiecībās.

Ja jūs piedzimāt laikā no 13. jūlija līdz 23. jūlijam

Jūs esat sapņotājs, kam patīk paplašināt savas prāta spējas visdažādāko iedomu virzienā. Jums ir tieksme pēc visa neparastā, ārkārtējā vai netradicionālā. Jūs interesējaties par pārdabiskām un spirituālām lietām, jums patīk uzzināt daudz ko jaunu par dažādām kultūrām un ticējumiem. Jūs dievināt ideju, ka esat mīlēti un atrodaties romantiskās attiecībās. Reizēm attiecībās esat dziļi vīlušies, jo tās gluži neatbilst mīlas romāniem. Lai vai kā, jūsu pozitīvā skatījuma dēļ šī rūgtuma sajūta ļoti ātri pazūd, jo jūs pievēršaties jaunam romānam – īstam vai iedomu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru