VĒZIS- astroloģiskais portrets un saderība ar citām zīmēm

Astroloģiskais portrets

Vissvarīgākais, ko vajadzētu saprast- Vēži ļoti pieķeras ģimenei un mājām, jo ģimene viņiem ir atsevišķa pasaule, kurā viņi var būt brīvi un justies mierīgi. Ģimenē viņi jūtas pasargāti no neprognozējamās ārējo faktoru ietekmes, tāpēc viņu mājas savā ziņā var salīdzināt ar cietoksni, kas pasargā no ienaidniekiem.

Arī pats zīmes nosaukums raksturo šos cilvēkus, jo apkārtējie redz tikai Vēža bruņas, bet patiesībā viņš visnotaļ mīļš un nekaitīgs, taču neaizmirstiet, ka Vēžiem ir spīles. Šīs zīmes pārstāvji ieņem ļoti spēcīgu aizsardzības pozīciju, un vajadzības gadījumā viņi aizsargās ne tikai sevi, bet arī sev tuvos cilvēkus.

Saderība ar citu zīmju pārstāvjiem

Divi Vēži viens otru sapratīs no pusvārda. Viņiem ir lieliska saderība, taču reizēm viņu līdzība neļauj viņiem līdz galam gūt baudu no mīlestības. Zvaigznes saka, ka visinteresantākās un spēcīgākās savienības Vēžu zīmē dzimušajiem ir ar Zemes stihijas pārstāvjiem. Laulībā ar Vērsi viņus abus gaida pilnīga harmonija, jo viņiem ir diezgan līdzīgs skatījums uz dzīvi un arī temperamenti nav ļoti atšķirīgi, bet pats galvenais- ja runa iet par jūtām, tad viņi viens otru ļoti labi saprot.

Ne mazāk veiksmīga savienība Vēzim var izveidoties ar citu Zemes zīmes pārstāvi- Jaunavu. Šajā savienībā Vēzis būs atbildīgs par emocionālo sfēru, bet Jaunava attiecībām piešķirs praktiskumu. Ja runa iet par pāri Vēzis – Mežāzis, tad izredzes nav mazāk rožainas, jo viņu saderība ir gandrīz ideāla.

Papildus ideālajiem pāriem, var tikt izveidota arī tāda savienība, kurā attiecības uzlabojas pakāpeniski. Piemēram, Auni var iedvesmot Vēžus ar savu izturību un neatlaidību, taču Vēzi noteikti nevajadzētu steidzināt, jo viņam ir nepieciešams laiks, lai visu apdomātu.

Svari ir apveltīti ar ļoti mierīgu temperamentu, līdz ar to tas palīdz atslābt arī Vēžiem. Viņi ļoti rūpīgi izskatīs jebkuru jautājumu, taču problēmas varētu radīt tas, kurš tad īsti šajās attiecībās būs iniciators, bet konflikti noteikti nebūs nekādi nopietnie, jo nevienam no viņiem nepatīk strīdēties.

Spēcīgu ģimeni var izveidot arī Vēži un Zivis. Viņus sagaida mierīga ģimenes dzīve, taču, lai nekristu viens otram uz nerviem, viņiem abiem vajadzētu periodiski atklāt savu neapmierinātību un pārdzīvojumus- mazās devās un vieglā formā.

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru