VĒZIS- mīlestība, attiecības, laulība; viegli ievainojami manipulatori!

Vēži vēlas, lai viņu attiecības ar otro pusīti vienmēr būtu ļoti spēcīgas, taču sirds dziļumos viņi patiesībā baidās no tā, ka kaisle drīz vien varētu apdzist un tā vietā nāks rutīna un vienkārši pieķeršanās. Ja šīs zīmes pārstāvji no savas otrās pusītes nejutīs atbildes jūtas, tad arī viņu sirds atdzisīs. Pats svarīgākais – justies neaizstājamiem, tāpēc, ja viņi vienmēr jutīsies mīlēti un loloti, viņi to pašu dāvās arī savai otrajai pusītei.

love-pink-quotes-text-favim-com-1184225

Vēži mēdz padoties skumjām. Pēc dabas viņi pilnīgi noteikti ir pesimisti. Pat tad, ja viņu attiecībās viss ir kārtībā, Vēži šaubās un meklē negatīvās mīlestības puses. Viņi nevar dzīvot vienai dienai, Vēžiem ir ļoti svarīgi iztēloties nākotni kopā ar savu otro pusīti.

Ģimenes dzīvē Vēži nav spējīgi patstāvīgi pieņemt lēmumus, tāpēc bieži vien ieklausās savas otrās pusītes domās. Viņi nav līderi, taču arī viņiem ir savas varas tvēriens pār partneri. Vēži ir lieliski manipulatori, tāpēc diez vai viņi visas savas vēlmes pateiks tā uzreiz un pa tiešo. Viņu taktika ir mājieni, tieši ar šīs metodes palīdzību viņi iegūst vēlamo rezultātu.

o-hug-facebook

Šajā zodiaka zīmē dzimušie nemīl konfliktēt un strīdēties, tāpēc, visticamāk, viņi no situācijas izies, atstājot risinājumu savas otrās pusītes ziņā, taču, ja Vēži attiecībā pret sevi sajūt nepatiesumu un netaisnīgumu, viņu partneris pilnīgi noteikti var sagatavoties atriebībai, jo pēc savas dabas Vēži ir ļaunatminīgi – pat vismazākās savas otrās pusītes kļūdas viņi var atcerēties gadiem ilgi.

Vēži ir greizsirdīgi. Viņi nekad nepiedos nodevību. Pats krāpšanas fakts viņu atmiņā noteikti paliks uz ilgiem laikiem. Viņi ļoti reti atgriežas iepriekšējās attiecībās. Viņi ir ļoti ievainojamas būtnes, kā arī jūtīgas dabas, tāpēc viņu sirdis dzīst ļoti ilgu laiku.

weddings-650

Laulībā Vēži no visa spēka cenšas izveidot perfektu ģimeni, taču reizēm partneri atbaida šī Vēža pārlieku lielā tiekšanās uz pilnību, bet Vēži, kā likums, nodzīvo ļoti ilgu un laimīgu ģimenes dzīvi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru