Vēzis, Skorpions, Zivis: ūdens zīmju seksuālā saderība

VĒZIS

Seksa stils: Vēžiem nepatīk vienkārši iekrist gultā. Lielākoties emocionālie Vēži vēlas attiecības, un, kad nokļūsti viņu nagos, tad tik ātri prom netiksi.

Šie spēcīgie, nopietnie un privātīpašnieciskie mīlnieki koncentrējas tikai uz vienu partneri, ar kuru nodoties visām jutekliskajām aktivitātēm. Sākumā viņi var būt kautrīgi, bet, kad atbrīvojas un jūtas ērti, tad kļūst ļoti maigi un sirsnīgi.

Seksuāli saderīgās zīmes: Vērsis, Jaunava, Mežāzis, Skorpions, Zivis.

Uzbudina: labs ēdiens un uzticēšanās. Pagatavo Vēzim garšīgu maltīti un liec saprast, ka viņš var tev uzticēties un justies brīvi, un tad varēsi baudīt nebeidzamus mīlas priekus.

Nepatīk: lai ko tu darītu, nesāpini viņu un pat nedomā par sānsoļiem. Jūtīgos Vēžus var ļoti viegli aizvainot, un, tā kā viņiem ir labākā atmiņa no visām Zodiaka zīmēm, viņi nekad neaizmirsīs tavas kļūdas.

Lasi arī: Mīti un patiesība par ūdens stihijas zīmēm – Vēzis, Skorpions, Zivis

SKORPIONS

Seksa stils: visi zina, ka Skorpioni ir traki, bet patiesībā viņi ļoti vērīgi. Noslēpumainie un kaislīgie Skorpioni var būt nemitīgi noskaņoti uz seksu, taču labāk izvēlas celibātu nekā kautrīgu seksu. Skorpioniem patīk dažādība nevis 20 minūtes misionāra pozā. Viņiem ir vajadzīgs kaut kas vairāk par seksu un mīlestību, ir jābūt stiprākai saiknei.

Seksīgais Skorpions, kas nesaprot frāzi “Greja nokrāsas”, ir vai nu pilnīgi vienaldzīgs vai arī tieši otrādi – koncentrējas tikai uz tevi. Kad Skorpions izlemj, ka tu esi īstais cilvēks, tad izrāda mīlestību un to apliecina ar erotiskām aktivitātēm. Ja vēlies būt kopā ar Skorpionu, sāc piestrādāt pie savas fiziskās sagatavotības.

Seksuāli saderīgās zīmes: Vēzis, Zivis, Dvīņi, Svari, Ūdensvīrs

Uzbudina: sapratne. Kad tu saproti, ko tavs Skorpions vēlas, dari to. Ja gribi izmēģināt sasiešanu, tad šī ir zīme, kurai vari piedāvāt izmantot virvi un pletni. Skorpioni nebaidās no neķītrībām.

Nepatīk: noraidoša attieksme, stulbi un nepacietīgi cilvēki, kas mēģina kaut ko uzspiest. Ja tu domā vai mēģini apgalvot, ka visu kontrolē, tad Skorpions tevi atraidīs.

Lasi vairāk: Noskaidro, kādas kļūdas randiņos visbiežāk pieļauj ūdens zīmes

ZIVIS

Seksa stils: šie mīlnieki ir īsti hameleoni, kas spēj mainīties atkarībā no tavām vajadzībām un vēlmēm. Viņi ir patiešām maģiski un emocionāli. Zivīm pietrūkst praktiskuma, un mīlošā daba, miesiskā iekāre un dabiskā empātija padara viņus prasmīgus gan citu apmierināšanā, gan arī baudas saņemšanā.

Tas, kas citām zīmēm šķiet neķītri, Zivīm ir jautri, un viņas ir atvērtas mīlas rotaļām. Viņas zina, ka kopā pavadītais laiks vienmēr būs īpašs.

Seksuāli saderīgās zīmes: Skorpions, Vēzis, Vērsis, Jaunava, Mežāzis.

Uzbudina: ja otrs ir laimīgs, tad arī Zivis ir laimīgas. Tāpēc parādi, ka novērtē to. Zivis ir sapņotājas, un viņām patīk arī lomu spēles.

Nepatīk: vēsa attieksme un emociju slēpšana, jo tas liek zaudēt interesi. Zivīm ir jāsajūt atbildes reakcija.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru