Vīrieši – manipulatori; kāds ir katrs pēc zodiaka zīmes?

Lauva

Lauva lieliski tiek galā ar visa veida manipulācijām, bet visvairāk viņam padodas komplimenti. “O, tu uzvilki šo?” vai “Uz tevis tas izskatās satriecoši!” nepadodieties viņa manipulācijām – vienīgais viedoklis, kam varat uzticēties – ir jūsu personīgais.

Jaunava

Jaunavu manipulācija – mērķtiecīga noteiktu pogu nospiešana. Ja jūsu domas kaut kur nesakrīt, viņš radīs iespaidu, ka strīdēties ir slikti, un atcerēsies pāris lietas, ar kurām jūs  vai kāds cits viņu ir aizskāruši pagātnē. Tas ir lielisks veids, kā  pārsviesties no sevis uz kādu citu problēmu.

Svari

Pamata paņēmiens manipulēšanā vīriešiem – Svariem ir ļoti nelojāls – viņš izsmies jūs draugu klātbūtnē. Jūs būsiet kopā ar viņu kādā ballītē vai tikšanās reizē un tad viņš izstāstīs kādu smieklīgu ( vai ne tik smieklīgu) stāstu par to, kā jūs sajukāt prātā, kad viņš attiecās staigāt  ar jums pa veikaliem. Kad apkārtējie smiesies, jūs jutīsieties pazemota un sāksiet apšaubīt savu uzvedību.

Skorpions

Skorpioni ir īsti manipulācijas meistari, tāpēc nav jābrīnās, ka viņi veiks milzum daudz manipulāciju: flirts, plānošana, vainas apziņa un kukuļdošana. Viens no pamata paņēmieniem ir ieviest bailes un pēc tam piedāvāt paņēmienu tās atvieglot.

Lasi arī: Kāda veida manipulators ir katras zodiaka zīmes pārstāvis

Strēlnieks

Vīrietis – Strēlnieks meklēs padomu pie citiem, bet tad vienkārši aizies un izdarīs, ko bija gribējis. Kad jūs sauksiet viņu uz atklātu sarunu, viņš varēs jums nosaukt simts iemeslus, kāpēc jūsu piedāvājums nešķiet vilinošs un kāpēc tas neder jums. Viņš tā sajauks jums galvu, ka jūs sāksiet nožēlot, ka vispār esiet uzsākusi šo sarunu.

Mežāzis

Par cik Mežāži ir darbaholiķi, kuri cenšas gūt panākumus, tad viņi manipulē ar darbiniekiem, lai sasniegtu vēlamo rezultātu. Viens no paņēmieniem ir piedāvāt neloģisku risinājumu, bet pēc tam, izdarīt loģisku secinājumu tā, ka otrais variants izskatīsies tik izpildāms, ka neviens no tā nespēs attiekties.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri no pārējiem ir atrauti emocionāli un tas viņiem var lieti noder. Ja jūs esiet sarūgtināta par to, ka viņš ir izdarījis ko apvainojošu vai nepareizu, viņš vienkārši atsakās atvainoties, pat ja viņam nav taisnība un jūs neko sliktu neesat izdarījusi. Acīmredzot, viņa mieram un pārliecībai ir jāapliecina viņa nevainība un atvainoties sāksiet jūs.

Zivis

Vīrietis – Zivis pārvalda manipulācijas prasmes. Viņš var pateikt vienu, bet pēc tam izdarīt pavisam ko citu. Viņš ir mūsdienu Toms Soijers, jo liks jums darīt kaut ko viņa vietā, jo redz jums tas izdodas daudz labāk.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!