Viss, kas Tev būtu jāzina par Kazas gadā dzimušajiem

 

A young goat jumps over a meadow during warm and sunny weather at Gut Aiderbichl in Henndorf in the Austrian province of Salzburg, Monday, April 7, 2014. Gut Aiderbichl is a place of mercy for rescued animals. Weather forecasts predict good weather conditions with mild temperatures for the upcoming days in Austria. (AP Photo/Kerstin Joensson)

 

DARBS

Šajā gadā dzimušie viennozīmīgi neizvēlēsies biroja darbu, jo viņu dvēsele tiecas pēc mākslas. Viņi ir radošas personības, viņos sadzīvo mākslinieks un ģēnijs. Kazas nemīl vadīt, jo viņām nepatīk pieņemt svarīgus lēmumus. Viņas mīl darbu komandā, taču tikai laipnā un godīgā, nevis konkurējošā. Kazām ir jāizjūt, ka par viņām rūpējas, tad arī viņas būs spējīgas sasniegt vislabākos rezultātus.

MĪLESTĪBA

Kazas ļoti ātri pieķeras cilvēkiem, taču tas viņām netraucē veikli manipulēt ar savu partneri. Savā ziņā tā ir tāda divvirzienu kustība, kurā viens ir akls, bet otrs nedzirdīgs, un katrs pats izlemj, kas viņš ir. Šajā gadā dzimušie veidos ļoti spēcīgas attiecības, ja viņiem tiks dota iespēja būt galvenajiem. Kazas ļoti mīl finansiālu labklājību, tāpēc arī attiecības uzsvars tiek likts tieši uz to, un tieši tajā arī slēpjas viņu laime.

 

Lasi vēl: Austrumu horoskops: saderība pēc dzimšanas gada

 

SEKSS

Seksā šajā gadā dzimušajiem patīk maigums. Nekādas rupjības gultā Kazas nepieņem. Ar nekādu lielo kaisli viņas nav apveltītas, taču viņas var apburt ar savu maigumu un rūpēm. Kazas necietīs necieņu, tāpēc viņas labāk dzīvos bez partnera, nekās pacietīs necienīgu attieksmi. Gultā Kazām ir svarīga romantikas klātbūtne – sveces, aromātiskās eļļas un viegla mūzika.

 

DRAUDZĪBA

Šajā gadā dzimušajiem patīk, ja viņi tiek žēloti un saprasti. Viņi meklē labāko vietu zem saules un “uzmet lūpu”, ja viņi netiek pie sava kroņa un troņa. Kazas ir labsirdīgas, taču draudzības jautājumos viegli egoistiskas, bet kurš gan no mums tāds nav, kad tiek pārkāptas mūsu robežas?! Kazas ir jāsaprot, tad arī Jūs pretī saņemsiet mīlestību un žēlsirdību.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru