Viss, kas Tev būtu jāzina par Mežāža zīmē dzimušajiem

 

capricorn_1

 

MEŽĀŽI DARBĀ

Šīs zīmes pārstāvji atrodas pastāvīgā pasaules izzināšanā. Viņi nepārtraukti cenšas atklāt jaunas sfēras, kas izriet no viņu pašu profesijas. Galvenais viņu stimuls ir augstā peļņa. Mežāži jau no paša sākuma apzinās, ka savā darba kolektīvā viņi kļūs labākie no labākajiem. Viņu ambīcijas vienmēr ir samērojamas ar viņu spējām.

 

MEŽĀŽI MĪLESTĪBĀ

Vīrieši – Mežāži nesaprot, kāpēc vīrieši tik bieži krāpj savas sievietes, jo tad, kad vīrietis ir izdarījis savu izvēli, viņš dāvā savu dzīvi tikai vienai sievietei. Kāpēc pēc tam ir jāmaina savs lēmums?! Mežāži ir vieni no visuzticīgākajiem Zodiaka zīmju pārstāvjiem. Viņus pievelk sievietes, kas ir labas sarunu biedrenes, saprotošas klausītājas, talantīgi cilvēki un virtuozas mīļākās.

Sievietes – Mežāži iemīlas ar prātu. Šajā zīmē dzimušās sievietes vienmēr kontrolē situāciju un savas jūtas. Šī sieviete ļauj sev iemīlēties tikai tad, kad jūt pilnīgu drošības sajūtu no partnera puses. Privātajā dzīvē viņa vēlas stabilitāti un bieži vien viņa to arī saņem. Šī sieviete ir labi kopta, akurāta, stilīga un sievišķīga, tāpēc viņai vienmēr ir ļoti daudz kavalieru, taču vīru viņa pilnīgi noteikti izvēlas ar prātu – uzticamu un mīlošu.

 

Lasi vēl: MEŽĀZIS- mīlestība, attiecības, laulība; ļoti noslēgts, bet mīlošs!

 

MEŽĀŽI GULTĀ

Vīrietis – Mežāzis ar katru gadu kļūst arvien labāks šajā jomā, jo aug viņa pieredze. Gultā viņam patīk būt noteicējam, tāpēc viņš savu partneri var sasiet vai arī izvēlēties tās pozas, kas būs interesantas tieši viņa fantāzijai.

Arī sievietei – Mežāzim patīk gultā dominēt. Viņa ļoti skaidri zina, ko grib, tāpēc dara tikai to, ko uzskata par vajadzīgu. Viņai ir nepieciešams nenogurstošs partneris. Šī sieviete gandrīz vienmēr ir teicamā fiziskā formā, tāpēc gūst baudu no praktiski jebkuras pozas. Reizēm viņas mīlas rotaļās var just sadisma piesitienu. Šī sieviete ir viena no kaislīgākajām mīļākajām, taču ne visi partneri ir viņai piemēroti.

 

MEŽĀŽI DRAUDZĪBĀ

Mežāžiem ir ļoti grūti spert pirmo soli iepazīšanās virzienā, jo viņi neciena citus cilvēkus un uzskata, ka viņi nav viņu uzmanības vērti, vismaz līdz tam brīdim, kamēr šie cilvēki nepierādīs pretējo. Mežāži ciena tikai tos, kuri ir guvuši kaut kādu atzinību sabiedrībā vai arī viņiem ir diezgan iespaidīgs bankas konts. Tādiem cilvēkiem Mežāži burtiski “līp” klāt. Saviem draugiem Mežāži vienmēr norādīs uz to, kā viņiem būtu jādzīvo, kas viņiem nebūtu jādara, no kā viņiem būtu jāuzmanās, respektīvi, “apbērs” ar saviem padomiem. Draudzēties ar šīs zīmes pārstāvjiem ir visnotaļ sarežģīti, jo strīdā viņi nezina, kad apstāties, viņiem vienmēr ir tikai viens pareizais skatījums uz problēmu un viņi vienmēr cenšas iegūt to, ko vēlas. Galvenie viņu pluss ir tas, ka Mežāži vienmēr ir ļoti godīgi un nekad neatstās savus draugus nelaimē.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru