Viss, kas Tev būtu jāzina par Svaru zīmē dzimušajiem

 

libra_1

 

SVARI DARBĀ

Tādi darbinieki iejūtas jebkurā kolektīvā. Šīs zīmes pārstāvji ļoti cienījami izturas pret saviem kolēģiem, tāpēc par viņiem runās tikai un vienīgi labu. Svari ir spējīgi atrisināt jebkuru problēmu un vienmēr atrod sevī spēkus sasniegt jebkuru mērķi. Viņi it visā meklē līdzsvaru, tāpēc viņi tiks galā ar jebkuru sarežģītu situāciju. Svari ir miera uzturētāji, viņi var izlīdzināt jebkuru situāciju un mainīt notikumu gaitu līdz nepazīšanai. Darba shēmas viņiem praktiski vienmēr ir ļoti konservatīvas, taču tajā pat laikā viņi vienā brīdī var visu mainīt, nebaidoties no inovācijām. Svari ir talantīgi, spējīgi un ļoti radoši darbinieki!

 

SVARI MĪLESTĪBĀ

Vīrietis – Svari ir ļoti prasīgs attiecībā pret savu izredzēto. Viņš redz visus viņas trūkumus, viltu un trikus, taču reizēm viņā pamostas “Māte Terēze” un viņš meklē attaisnojumu vismuļķīgākajai savas partneres rīcībai. Iekarošanas periodā viņš ir ļoti maigs, dāsns un galants, viņš savu izredzēto iekaro ar visām pieejamajām un arī nepieejamajām metodēm. Tālāk viņš apzinās to, ka visi etapi ir noritējuši vienkārši ideāli, un ir pienācis laiks iepazīt savu partneri daudz tuvāk, mēģinot saprast to, vai viņa viņam tiešām ir tā ideālā. Ja viss norit gludi, tad tālāk viņa sievietei noteikti vajadzētu izvairīties no visa veida konfliktiem un strīdiem. Tādā gadījumā viņu kopdzīve būs vienkārši ideāla!

Sieviete – Svari  mīl pašu iemīlēšanās stāvokli. Viņai patīk apzināties, ka viņa ir daļa no kaut kā liela. Savā partnerī viņa ciena vēlmi iekarot jaunas virsotnes, jo viņai ir ļoti svarīgi, lai vīrietis nepārtraukti sevi pilnveidotu. Attiecībās viņai ir būtiski, lai par viņu sajūsminās, pielūdz un novērtē. Ja viņa jūt, ka viņa ir nepieciešama, šis sieviete sava mīļotā dēļ būs gatava gāzt kalnus. Visu savu dzīvi viņa tiecas pēc līdzsvara, tāpēc partneri viņa, pirmkārt, izvēlas ar prātu un tikai pēc tam ar sirdi un ķermeni.

 

Lasi vēl: Svari mīlestībā; cilvēki, kuriem ļoti svarīgs ir ārējais izskats

 

SVARI SEKSĀ

Vīrieši – Svari noteikti dod priekšroku loģiskajām spēlēm, nevis sporta turnīriem. Šiem vīriešiem bieži vien nav pats atlētiskākais ķermenis, toties viņi ir ļoti gudri un spējīgi rast kompromisu. Viņu prāts sieviešu ķermeņiem ir kā magnēts. Svariem patīk ļoti gari intīmās tuvības brīži, viņi izpēta katru savas izredzētās ķermeņa milimetru, lai sniegtu viņai baudu. Šiem vīriešiem patīk ļoti daudz kas, tāpēc Jums noteikti nevajadzētu baidīties viņiem izpaust savas slēptākās vēlmes.

Sievietes – Svari ir radušas baudīt mīlas rotaļas. Viņas gūst baudu no ilgstošas priekšspēles un lieliska partnera. Šādai sievietei pilnīgi noteikti ir vajadzīgs ļoti pieredzējis partneris, kurš spēs iepriecināt katru viņas ķermeņa šūniņu. Viņa mīl izsmalcinātību, tāpēc viņai patīk dārga apakšveļa, kā arī viņa noteikti priecātos par spoguli uz griestiem, kas ļautu saņemt estētisku baudījumu no šī intīmās tuvības procesa. Viņai patīk daudzveidība, tāpēc konservatīvi vīrieši noteikti nebūs viņas gaumē, vismaz ne seksā.

 

SVARI DRAUDZĪBĀ

Draudzībā Svari ir visnotaļ vēsi. Viņi noteikti nepametīs grūtā brīdī, taču arī visnotaļ lielu atbalstu nevajadzētu gaidīt. Viņi Jums sarežģītā brīdī neaizdos naudu, bet gan piedāvās iespēju nopelnīt pašiem. Viņu padomi vienmēr ir ļoti labi pamatoti un pilni skaidrības. Viņu skats uz problēmu ir ļoti pragmatisks. Viņi skatās uz problēmas sakni, tāpēc viņu padomi ir daudz dārgāki. Svariem piemīt lieliska humora izjūta, jautrs gars un spēja iekļauties jebkurā kompānijā, turklāt viņi var pacelt garastāvokli pat vissmagākajā dienā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru